Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TURNEU B IN ORADEA

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• TURNEU B IN ORADEA

ca sa fie si ca exemplu am sa va arat cum se face o prezentare de turneu B:

TURNEU B

LOCALITATEA: ORADEA
    DATA: sambata 21 ian 2006
    ORA: 11:00
    SALA: CASA DE CULTURA la etaj
    ADRESA+INDICATII ACCES: in parcul 1 decembrie
    TIP MESE: Active (de la Metro)
    NR. MESE: 4
    SPATIU DE JOC: conditii de joc medii, destul de aglomerat
    PLATA ORARA A MESELOR: 6 ron
    TIMPUL PROBABIL ALOCAT: intre 11:00 si 15:00
    NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 24
    TAXA PROBABILA PER JUCATOR: 6-8 ron
    TAXA ORGANIZARE: 0 ron
    MATERIALUL DE PREMIERE: diplome+- premiere locul 1
    SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe (2din3 sau 3din5) + grupa finala (3 calificati per grupa)(3 din 5)
    NR. DE CAPI DE SERIE: fara
    POSIBILITATE GRUPE SATELIT: nu
    INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum, telefonic (0723605965), la inceputul turneului.

Bront Emil
    14 ani
    Oradea,Oradea
    junior
    amator
    0743065388
    Lemn : Donic Crisan Titanium
    FH : Donic Sonex JP : rosu
    BH : Donic Sonex : negru
    www.versuri-muzica.tk

Comentariu

Si s-a terminat concursul de la Oradea si am ceva pareri de spus. In primul rand concursul si-a atins obiectivele adica de a ne simti bine si de a puncta in clasamentul circuitului.
      Taxa de participare am facut-o de 50 de mii la grupe si inca 50 la cei care au iesit din grupe. Am fost in total 12 persoane (multi din cei care mi-au confirmat prezenta nu au venit) si numai 2 au venit pe baza anuntului pus in sala de joc cu o saptamana mai devreme deci pe necunoscuti e greu sa te bazezi.........mai ales ca multi care ar fi dorit sa joace vazand cine mai sunt inscrisi nici macar nu au vrut sa se mai inscrie desi taxa de 50 de mii acoperea doat timpul efectiv de joc al jucatorului.
      Am facut 2 grupe de cate 6 si s-au calificat primii 3 care au intrat intr-o grupa superioara iar rezultatul din grupa jucatorul l-a luat cu el.
      Timpul efectiv de joc a fost de cam 2 ore si juma` la 3 mese. Am facut 8 diplome pe care le-am dat pe toate, pierderea mea la acest turneu a fost de cam 3 sute de mii (diplomele, telefoanele si am completat la taxa de inscriere pentru a putea da premiu la locul 1)
      Bugetul turneului a fost de 900 de mii din care 720 au fost mesele si 300 locul 1.

Per total a fost un turneu puternic (cei 6 calificati din grupe au iesit din grupe si la turneul din Oradea din noembrie), fiecare jucator sper ca s-a simtit bine si peste 2 saptamani urmeaza altul!!!!!

Clasamentul final arata cam asa (cu parere de rau va zic ca am pierdut in finala dupa ce in setul decisiv am avut 10-8 )

(ni) sunt jucatori neinscrisi in circuit
      (nf) jucatori neforumisti .........inca
      (nick de pe forum)

locul 1 Popute Remus (ni) (remus)
      locul 2 Iacob Claudiu (filo)
      locul 3 Balaj Stelian (nf)
      locul 3 Borodan Cristian (nf)
      locul 3 Tic Ioan (nf)
      locul 6 Lele Mihai (nf)
      locul 7 Tranulov Ianos (Slayer)
      locul 8 Miere Cristian (rebel)
      restul participantilor:
      Bront Emil (emil)
      Filip Marius (ni) (nf)
      Lippi Ioan (ni) (nf)
      Willy Fabian (ni) (nf)

Pe Popute Remus am sa-l inscriu in circuit acum:
      POPUTE REMUS
      38 de ani
      ORADEA
      amator
      0744239822

Punctajele o sa le contabilizez in momentul in care am toate datele de la toate turneele.

Comentariu

Re: TURNEU B IN ORADEA

Intr-adevar, primul turneu din Amatur a fost organizat de Filo. sambata 21 ianuarie. Cel pe care l-am organizat la București a fost a doua zi.

Comentariu

Procesare...
        X