Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

problema paleta Donic

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• problema paleta Donic

Salut si bine v-am gasit! Sunt incepator intr-ale tenisului de masa si, fericit fiind ca am, mai nou, unde sa joc, mi-am cumparat din Carrefour o paleta Donic - careia, cu parere de rau, nu i-am retinut numele complet (a costat 75 Ron, deci nu e cine-stie-ce...)! Am ajuns acasa, fericit ca urmeaza sa o probez si surpriza... marginile topsheet-ului erau "cam" prea dezlipite de burete! Urmeaza intrebarea: ce e de facut? merg lipite la loc sau trebuiesc schimbate fetele (ambele au probleme)? Am incercat sa gasesc pe forum un subiect, dar nu am reusit sa dau de nimeni cu o problema asemanatoare...Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si le astept! Numai bine!

Re: problema paleta Donic

Salut Octavian si bine ai venit pe forum. Exista o metoda de lipire a topsheetului pe burete, dar ea se refera la toata suprafata. Ai putea incerca cu o scobitoare de lemn sa strecori niste adeziv "basic" pe varfurile pips-urilor deslipite, dar eu in locul tau, as folosi ocazia sa iau niste fete profesionale si sa le pun pe lemnul meu, pt ca spinul acestora este net superior. E drept ca pretul unei singure fete este mai mare decat al paletei pe care ai luat-o din Carrefour, in jur de 100 Ron, dar eu cred ca merita.
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

lipeste niste banda izolatoare de aia lata pe marginile paletei astfel incat sa prinzi marginile ca sa nu se duca mai departe dezlipirea si intre timp cauta sa iti iei un setup ca lumea
      Blade DHS PG 2
      FH: DHS Hurricane 3
      BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

lipeste cu toluen daca potzi sa faci rost sau daca nu lipeste cum a zis vali

Comentariu

Procesare...
        X