Salut si bine v-am gasit! Sunt incepator intr-ale tenisului de masa si, fericit fiind ca am, mai nou, unde sa joc, mi-am cumparat din Carrefour o paleta Donic - careia, cu parere de rau, nu i-am retinut numele complet (a costat 75 Ron, deci nu e cine-stie-ce...)! Am ajuns acasa, fericit ca urmeaza sa o probez si surpriza... marginile topsheet-ului erau "cam" prea dezlipite de burete! Urmeaza intrebarea: ce e de facut? merg lipite la loc sau trebuiesc schimbate fetele (ambele au probleme)? Am incercat sa gasesc pe forum un subiect, dar nu am reusit sa dau de nimeni cu o problema asemanatoare...Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si le astept! Numai bine!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
problema paleta Donic
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: problema paleta Donic
Salut Octavian si bine ai venit pe forum. Exista o metoda de lipire a topsheetului pe burete, dar ea se refera la toata suprafata. Ai putea incerca cu o scobitoare de lemn sa strecori niste adeziv "basic" pe varfurile pips-urilor deslipite, dar eu in locul tau, as folosi ocazia sa iau niste fete profesionale si sa le pun pe lemnul meu, pt ca spinul acestora este net superior. E drept ca pretul unei singure fete este mai mare decat al paletei pe care ai luat-o din Carrefour, in jur de 100 Ron, dar eu cred ca merita.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu