Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc Emi, m-am simtit bine , atat de bine la tabără că nu am trecut de inferioare la turneu.
Ai muncit așa cum te cunosc, din păcate mi'e temă să nu clachezi din nou. Sunt convins că si alții s-au simțit bine, probabil că-s obosiți acum, mai pe seară apar recenziile)
Este unul la categ open care se plânge lumea de el. Tot acest personaj mi-a prelungit si mie turneul de la Brașov, isi cam bate joc de noi.
Tu ,cel care esti si citesti acum, iti dai seama că despre tine vorbesc, te rog renunță la tertipurile la care te-ai obișnuit si ascultă de organizator.
PS:
-mergi la masa care te trimite;
-șterge-te cu prosopul si atât, nu te mai preface că te ștergi;
-nu mai pleca la toaletă exact când esti chemat la masa de joc(faci mereu același lucru);
-te rog nu te mai inscrie la turneele organizate de mine dacă nu intelegi mesajul meu. Nu este nici amenințare, nici avertisment, ci pur si simplu vei pierde meciul cu 3-0 la prima meschinărie de genul ăsta. Si când un meci este din oficiu 3-0, vei avea pe linie 3-0, astfel vei părăsi competiția.
Să apreciezi că nu-ți dau numele, desi jumătate din sală te stie.
Cred ca este o greseala in postul privind tabloul eliminatorii hobby, reflectata si in clasament.
Meciul din primul tur eliminatoriu Malene Petru - Hagea Andra s-a terminat 3 - 1, calificat Malene. Turul doi eliminatoriu a fost intre Malene - Mija, final 1 - 3, calificat Mija.
Va rog daca se poate verifica si eventual sa se re rectifice.
Multumesc
Cred ca este o greseala in postul privind tabloul eliminatorii hobby, reflectata si in clasament.
Meciul din primul tur eliminatoriu Malene Petru - Hagea Andra s-a terminat 3 - 1, calificat Malene. Turul doi eliminatoriu a fost intre Malene - Mija, final 1 - 3, calificat Mija.
Va rog daca se poate verifica si eventual sa se re rectifice.
Multumesc
Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk
Lipseste intradevar rezultatul. Corectez dupa ce ajung acasa. Multumesc.
Felicitări, Emi! A fost un turneu extraordinar. Mai puțin pentru mine, căci nu am reușit sa ajung prea sus, dar atit am putut la acest turneu. Mersi Gelu, pentru amicalul frumos!
Fantastic Bogdan Chibulcutean, ma bucur de castigarea locului 1 ... Minunat Felicitari !!!
Si tu David, in sfarsit se vad rezultatele antrenamentului ... Felicitari !!!
Felicitari si lui Emi pt turneul foarte bun !!! Oli
PS. La toti cei prezenti astazi le urez multa sanatate (chiar si parintilor prezenti )...
Multumesc Emi, m-am simtit bine , atat de bine la tabără că nu am trecut de inferioare la turneu.
Ai muncit așa cum te cunosc, din păcate mi'e temă să nu clachezi din nou. Sunt convins că si alții s-au simțit bine, probabil că-s obosiți acum, mai pe seară apar recenziile)
Este unul la categ open care se plânge lumea de el. Tot acest personaj mi-a prelungit si mie turneul de la Brașov, isi cam bate joc de noi.
Tu ,cel care esti si citesti acum, iti dai seama că despre tine vorbesc, te rog renunță la tertipurile la care te-ai obișnuit si ascultă de organizator.
PS:
-mergi la masa care te trimite;
-șterge-te cu prosopul si atât, nu te mai preface că te ștergi;
-nu mai pleca la toaletă exact când esti chemat la masa de joc(faci mereu același lucru);
-te rog nu te mai inscrie la turneele organizate de mine dacă nu intelegi mesajul meu. Nu este nici amenințare, nici avertisment, ci pur si simplu vei pierde meciul cu 3-0 la prima meschinărie de genul ăsta. Si când un meci este din oficiu 3-0, vei avea pe linie 3-0, astfel vei părăsi competiția.
Să apreciezi că nu-ți dau numele, desi jumătate din sală te stie.
Comentariu