Sunt curios cam cat de grijulii, sunt si ceilalti cu paletele lor...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cat de des va curatati fetele?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Cat de des va curatati fetele?
Xiom I-bond sau ceva de genu cumparat de la domnul "tibi" pe forum!
nU ma bag la alte chestii....Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
-
Pai poti sa stii ca noi aici inainte sa afla de chesti "profi" asa curatam cu apa si mergea bine
Oricum,nu degeaba sunt facute solutiile astea nu?Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
-
inca ma uit dupa cum sunt facute aceste solutii, dar am gasit ceva interesant pe youtube. uitati-va cum isi curata acest jucator paleta( acest filmulet este adaugat de PingSkills) au cele mai bune tutoriale pe youtube, sunt niste profesionisti dar iata cum isi curata paletele:
Blade: Yasaka Dynamix 17
FH: Mark V GPS 2.0
BH: Mark V GPS 2.0
Comentariu
-
Deci am avut dreptate cand am banuit ca nu sti cum este cu "speed glue". Nu-i nimic, inveti acum.
Speed glue nu doar lipeste fetele pe lemn, ci adauga fetelor elasticitate, adica viteza si spin, pt un timp limitat, de cateva ore, pana cand se evapora solventul din el (VOC). Daca joci un timp mai lung decat efectul VOC, atunci va trebui sa relipesti fetele pe lemn, nu pt ca s-au deslipit, ci pt a le face din nou mai rapide, mai aderente, mai elastice. Pt ca tot suntem la acest capitol, trebuie sa sti ca adezivii de tip VOC (care contin solventi organici volatili), au fost interzisi in competitiile patronate de ITTF si astfel au aparut adezivii care au ca solvent apa si care au ca unica functionalitate, lipirea.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
-
mai baiatule esti incredibil.......fetele se curata atunci cand se murdaresc....
ti-as propune un nou topic :ce culoare au ciorapii pe care ii porti atunci cand joci????,sau: porti tricoul in pantaloni sau deasupra??
EU AM O CURIOZITATE..... TU CHIAR ESTI ATAT DE PASIONAT DE SPORTUL ASTA INCAT TE INTERESEAZA TOATE DETALIILE ASTEA SAU NU AI CE FACE CU TIMPUL???
DACA CHIAR ESTI ATAT DE PASIONAT TE ASIGUR CA TENISUL DE MASA SE JOACA LA....MASA.....NU LA CALC......
NUMAI BINE!!!
Comentariu
-
ok... eu vorbesc de cei care joaca in fiecare zi, la aia ma refeream...ca daca joci o data pe luna... in fine, hai sa nu ne mai certam, sa ne intelegem ca oamenii adevarati, mai ales ca tenisul de masa se presupune a fii cel mai fair-play, cu cei mai cumsecade oameni. esti de acord?Blade: Yasaka Dynamix 17
FH: Mark V GPS 2.0
BH: Mark V GPS 2.0
Comentariu
Comentariu