Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca primesc un wild card as juca si eu la open ( argumentand aici ca n-am jucat nicidata in Elite si n-am avut pana acum un MP suficient de mare pentru a participa la aceasta categorie). St Rusu
Daca primesc un wild card as juca si eu la open ( argumentand aici ca n-am jucat nicidata in Elite si n-am avut pana acum un MP suficient de mare pentru a participa la aceasta categorie). St Rusu
Ultimul Mp înregistrat este 24 în Iulie 2015, corespunzător Turneului A Reghin din 30.08.2014. Categoria Open este corectă.
Buna Tudor...am și eu o întrebare(nelămurire)... dacă îmi crește mp peste 33 voi prinde loc la elite?(având în vedere că m-am înscris din timp)...mai pe scurt am șansa să joc la o categorie?...cu mulțumiri anticipate Gelu Husa din Zalău.
Buna Tudor...am și eu o întrebare(nelămurire)... dacă îmi crește mp peste 33 voi prinde loc la elite?(având în vedere că m-am înscris din timp)...mai pe scurt am șansa să joc la o categorie?...cu mulțumiri anticipate Gelu Husa din Zalău.
Dupa regulamet ai prinde loc daca spui ca teai inscris din timp
RUSU STEFAN te asteptam la masa de joc,cu atât mai mult cu cat acest concurs se organizează în memoria fostului mare campion Dorin Giurgiuca.Salutari de la Zalău.
lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
Ultimul Mp înregistrat este 24 în Iulie 2015, corespunzător Turneului A Reghin din 30.08.2014. Categoria Open este corectă.
Pe STEFAN RUSU nu are cine sa-l învingă la categoria open.Cel mai bine și corect este o participare a lui la Elite.In acele vremuri eram cu totii in aceeasi ;oala;valorică.De exemplu am jucat împotriva lui in semifinale la turneul de la Campia-Turzii in 4 iulie 2007.Apoi dansul a mai participat la turnee la Arad și Brașov.Este un jucător foarte valoros.
Felicitari pentru evolutia de la Oradea Gelu ,fiind inscris la postu nr 20 daca i-ti creste mp peste 33 vei prinde loc la elite,dar mai stai un pic pe la open macar o luna zic eu )
Pe STEFAN RUSU nu are cine sa-l învingă la categoria open.Cel mai bine și corect este o participare a lui la Elite.In acele vremuri eram cu totii in aceeasi ;oala;valorică.De exemplu am jucat împotriva lui in semifinale la turneul de la Campia-Turzii in 4 iulie 2007.Apoi dansul a mai participat la turnee la Arad și Brașov.Este un jucător foarte valoros.
Ai devenit o baba carcotasa Lasa omu^ in pace,si asa joaca din an in Paste..
Ai devenit o baba carcotasa Lasa omu^ in pace,si asa joaca din an in Paste..
Te înșeli.El joacă săptăm?nal la CLUJ,la Lamont și ne "ciomageste"de fiecare dată când ne prinde pe acolo.Se antrenează temeinic și la jocul de dublu,unde nu prea pierde.Punctul meu de vedere este ca este un jucător valoros de elite.Dar mai sunt și alte locuri pentru care putem lupta sa le obținem.Miscarea și plăcerea sunt cele care contează in ecuatie.
Comentariu