Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Fotia Iulian din Bacău la open (sper ca echipa din Bacău sa prindă loc)
- Pentru echipa din Bacău tot timpul vor exista locuri... Acum ramane de vazut la ce anume...?
- Voua nici la A+ la Slobozia nu va placut la Open asa ca v-ati bagat la Elite... Super Super...
- Puteti veni oricum la Ploiești... ca daca nu mai prinde-ti locuri la Open langa sala este o sala de Fitnes... si nu aveti cum sa va plictisiti...
- O mica problema ar fi ... ca trebuie sa le impresionati si voi cu ceva... daca vreti sa va bagati in seama cu ele...
- ...Daca nu... macar niste maruntis sa aveti la voi...... ca ele de Forehand si Backhand nu stiu ...
- Dragilor lasand gluma deoparte sper sa prinde-ti cu totii loc si sa facem niste meciuri frumoase... ca mie dor si de Puiu si de tine si de Braniste... iar de Roje ... nici nu mai spun...
Salut!Nu l gasesc in clasament,daca e vorba de un jucator nou poate participa maxim la Avansati.Multumesc!
N-a mai jucat din 2011, dar are turnee castigate la Amatori si prezente cu victorii la Open. Nu am Mp-uri din 2011, dar dupa cum arata pagina personala e musai la Open.
P.S.
Nae, cand mai dai de jucatori pe care nu-i gasesti in Clasament incearca si pe www.amatur.ro la tabul (rubrica) jucatori. Acolo gasim orice jucator care a trecut de-a lungul istoriei prin AmaTur. Cand avem dileme vis-a-vis de Mp (eu am arhive cu Clasamentele începând din 2012) il mai intrebăm pe FlorinBN și ne lamureste el.
Comentariu