Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 05.09.2009
Postat în original de Dragomir Paul
Din Galați :
- Rosca Virgil
- Bocaniala Norocel nu vine din cauza unei obligatii personale ce o are de onorat asa ca stringe din dinti si in loc de tenis de masă va sta cu papionul atirnat de git si va zimbi suav la bratul viitoarei sale sotii...
- Sa nu uitam ca pe data de 19 septembrie 2009 Don' Norocel nu va mai fi atit de norocos si ranit de Cupidon, va face MARELE PAS catre suferinta zilnica in care cotidianul va picura in sufletul sau mici stropi de fericire...
OOOFFFF !.... Pacat de el, ca era tanar
Si tocmai cand incepea si el sa invetze tenis de masă...
Inscriu pe : LUPU MIRIAM si ROGOZ NICOLETA ....si bineinteles pe mine ...
P.S : cine imi imprumuta si mie o paleta la concurs ? sa am si eu cu ce sa joc ....
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Postat în original de Alex.C
Inscriu pe : LUPU MIRIAM si ROGOZ NICOLETA ....si bineinteles pe mine ...
P.S : cine imi imprumuta si mie o paleta la concurs ? sa am si eu cu ce sa joc ....
Eu.Vei face senzatie cand vei folosi lovitura de rever.
Am o propunere, pe care sper sa o tratati cu ingaduinta, pt ca nu m-am pus inca la punct cu Regulamentul Amatur: din anunturile de participare de pana acum se pare ca la Mangalia va fi un concurs foarte puternic (dintre cei mai buni jucatori si-au anuntat deja prezenta Cristi Rusu, Bogdan Trifu, Alex Ciobanu, Gabor Farkas, Iulian Roman, etc. ). Si mai sunt 4 zile de inscrieri ! De ce nu il facem A+, daca - evident - ar fi de acord si nea Fane si echipa ? Spun asta, pt ca, pe langa participarea varfurilor Amatur ( si aici e locul sa spun ca sper sa isi anunte prezenta si Iusan, Nistor, Toth, Boris, Rares, etc. ) toti care au fost in vara la Mangalia stiu ca organizarea si ospitalitatea gazdelor au fost extraordinare, iar ca numar este clar - cred eu - ca vom fi multi.
o ideie buna se poate sa fie A+. Doar nu sa mai facut nici unu la mangalia si conditiile sunt de A+ si nu neaparat sa fie capii amaturului dar cred ca or sa se adune multi impatimiti.O sugestie buna Costele si binenteles daca sunt de acord si echipa din Mangalia ce spuneti??
Si eu cred ca ar fi bine ca acest turneu sa fie modificat in A+, din doua motive:
Mai intai pentru ca in septambrie "expira" turneul A+ de anul trecut si vor ramane multi participanti fara acesta;
Apoi, in Regulament este trecuta organizarea a 4 turnee A+ anuale si deocamdata nu sunt decat 3 programate.
Totusi, timpul scurt pana la turneu ar putea nemultumi si nedreptati pe cei care nu pot participa.
De aceea, cred ca un cuvant important trebuie sa aiba primii clasati din Bistrița, Cluj, Suceava, Mureș, Brașov, Harghita.
Cine nu este de acord sa o spuna acum!
Din Constanța vor participa :
1. Fratea Aurel
2. Leolea Andrei
3. Stănescu Marian
4. Lic? George
5. Ion Emil
6. Ionescu Cristian
7. Dumitru Marius - Murfatlar
Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Postat în original de jony
eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.
Pai... drept de vot avem toti! Tu deja ti l-ai dat, ca si mine, si probabil toti cei care vor participa vor vota cu DA, dar in acest caz este important votul celor care nu participa! Altfel, semanam cu cei din parlament care-si voteaza singuri lefurile sau cu judecatorii care dau hotarari ca cererille judecatorilor sunt indreptatite! Traim in Romania...
de ce esteasa important votul celor care nu participa daca nu vor asta e sa stea acasa.De ce toate concursurile A+ sa fie numai in capatul celalalt de tara.Pentru cei mentionati de dn Dan e departe.... si pentru noi nu e.Sa fie sanatosi nu pot si asta e deci eu propun sa fie A+
si da dn Dan traim in romania daca e vb de (lefuri=puncte)atunci chiar traim in Romania
Postat în original de Dan2
eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.
Pai... drept de vot avem toti! Tu deja ti l-ai dat, ca si mine, si probabil toti cei care vor participa vor vota cu DA, dar in acest caz este important votul celor care nu participa! Altfel, semanam cu cei din parlament care-si voteaza singuri lefurile sau cu judecatorii care dau hotarari ca cererille judecatorilor sunt indreptatite! Traim in Romania...
Evident, Sorin, toti cei care vor participa (si eu, evident) vor vota pentru trecerea la categoria A+ si mi se pare firesc. Tot firesc mi se pare sa le cerem parerea si celor care ar trebui sa vina de la mare distanta si care poate ca nu pot veni indiferent de categoria concursului. Totusi, cred ca acest concurs ar merita sa fie de categorie superioara, avand in vedere cati vor veni si mai ales cine va veni.
Analizand putin aspectul geografic, noi am fost la Bistrița si la Piatra Neamț, asa ca ar putea veni si ei la mare, pt un astfel de concurs... Mai ales ca merita, stii foarte bine cum a fost concursul precedent. Si daca mai vin fetele de la Constanța sa mature putin cu unii din AmaTUR, chiar vom avea ce sa vedem
Oricum, vin sigur, indiferent de categoria turneului (si vine si Marius, sa mai joace o finala ) Acum ma duc sa ma echipez, vin la Galați sa va masor putin inainte de concurs Ne vedem in juma' de ora, OK?
Da, da ...Am acolo un " tip " care va trebui sa-l tavalesc bine prin nisip ... Abia il astept .
Domnu; Dragomir..a referiti la Mister forhand..alias lopatica..?) sa traiesti,si mersi de indicatii..
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
de ce esteasa important votul celor care nu participa daca nu vor asta e sa stea acasa.De ce toate concursurile A+ sa fie numai in capatul celalalt de tara.Pentru cei mentionati de dn Dan e departe.... si pentru noi nu e.Sa fie sanatosi nu pot si asta e deci eu propun sa fie A+
si da dn Dan traim in romania daca e vb de (lefuri=puncte)atunci chiar traim in Romania
Nu te ambala asa, inca n-a spus nimeni ca nu este de acord.
4 turnee A+ este un lucru bun, zic eu, chiar daca unii care ar fi vrut sa participe vor afla ca a fost turneu A+ abia dupa ce se va fi terminat.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Nu va suparati,dar acum chiar ne intoarcem la faptul ca o parte merge pentru puncte si locul in clasament...
Noua din Ciuc este indiferent ce tip va avea turneul ca oricum e departe de noi Mangalia, si n-o sa mergem...dar zic ca trebuia sa se inceapa aceasta votare acum o luna si atunci chiar ca mergea toata lumea din tara...zic eu...
Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Postat în original de zoltikaa
Nu va suparati,dar acum chiar ne intoarcem la faptul ca o parte merge pentru puncte si locul in clasament...
Noua din Ciuc este indiferent ce tip va avea turneul ca oricum e departe de noi Mangalia, si n-o sa mergem...dar zic ca trebuia sa se inceapa aceasta votare acum o luna si atunci chiar ca mergea toata lumea din tara...zic eu...
Daca stau sa ma gandesc pt noi,cei din Mangalia,Zalăul,Bistrița,Iașiul,Brașovul....etc,ni se par situate la ...o "aruncatura de azvarlitura".Si cu toate acestea am fost peste tot...Sa fie din pricina faptului ca noua ne place tenisul de masa!?!?!?!?!?!?
Comentariu