Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca vreti .. as putea eticheta aici persoane care au peste 5 ani MINIM de " experienta AMATUR " :P DARRRRRRRR nimeni nu are curaj sa spuna .. pentru ca nu vor sa se certe eu mi-am permis sa ofer acest sfat .. tocmai pentru ca sunt nou si nu as deranja pe nimeni dar se pare ca atunci cand oferi recomandari si nu faci parte din organizare .. e gresit :P ei bine .. folosesc si eu metoda celor de la Mc Donalds CLIENTUL are mereu dreptate asa ca .. un Organizator .. trebuie sa se " miste " dupa jucatori si la ultimul meu A care a fost tinut la Bujac .. meciurile au inceput conform programului .. dar la ora 13:30 cand au venit cei de la Open/Elite .. nici macar nu erau terminate grupele (Grupa mea era ultima si am stat mereu langa masa .. am video ) asa ca la ora 14:00 dabea au inceput sa joace eliminatoriu .. adica paralel cu Open/Elite din lipsa de mese .. cei care au avut " noroc " au jucat .. RESTUL au asteptat pe margine si se uitau la Open/Elite cum se incalzesc .. in loc sa termine cu Hobby/Avansati si sa plece acasa sa ramana Open/Elite din punctul meu de vedere .. Hobby/Avansati au nevoie de mai mult timp .. pentru ca se " incalzesc " mai mult .. trag de timp etc .. la Open/Elite e rapid tot nu prea au nevoie de incalzire .. jocul e rapid Sper ca nu deranjez daca imi ofer opinia Ma repet .. vorbesc SI in numele colegilor mei pentru ca ei nu au curajul sa spuna :P lasa ca am eu
Dragul meu, aici nu e vorba de curaj, ci cred ca doar interes personal. Daca ar incepe dimineata Elite si Open si tu are trebui sa vii cand termina ei, adica dupa ora 17 si sa joci pana pe la 12 noaptea, sigur nu ai fi deacord, iar daca s-ar reduce numarul de grupe la avansati si hobby, ca sa jucati la 2 mese si sa termini pana pe la 14-14.30, iar nu ai fi de acord. Doar varianta ta pare a fi buna, adica sa joci pana termini, si restul, dumnezeu cu mila, cand termina atunci e bine.
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Comentariu