Andro Super Core Kinetic OFF spune timi si mie va rog ce fete ar merge pe acest lemn ????????? ori ce sfat este bine venit!!!!!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Andro Super Core Kinetic OFF
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: Andro Super Core Kinetic OFF
Stiu pe cineva care foloseste Yasaka Pryde 30 pe ambele parti si se descurca bine.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
E ceva dubios in denumirea lemnului tau, cred ca s-a mai discutat pe forum. Sau e kinetik(cu bilute de carbon in miner)sau e super core, cu cavitate manerului umpluta cu spuma.Ambele... e fizic imposibil. Toata gama ANDRO PLASMA, sau ROXON merge de minune pe orice lemn OFF sau OFF+ de la ANDRO.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Il ajut eu putin pe noul proprietar al acestui lemn,avand in vedere ca eu i l-am vandut.Este vorba despre lemnul Andro Kinetic Off CS Super Core System,asa cum apare si il linkul urmator,in catalogul presports (adaugat pe 12 august 2009).
http://www.presports.com/andro-kinetic- ... -1546.htmllemn Dr. Neubauer Barricade DEF
FH Donic Slice 1.5 mm
BH TT Master Insider 0.6 mm
Comentariu
Am vazut si eu poza lemnului. Laky are dreptate. Cele doua sisteme nu sunt compatibile si nu pot fi complementare. Doar daca au facut doua camere separate in maner, in una au pus spuma iar in cealalta au pus bile de carbon. Interesant de stiut, daca scuturi manerul si-l ti aproape de ureche, se aude acel sunet de sarpe cu clopotei sau nu?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1932
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 112Likes received: 83
Postat în original de raulvAndro Super Core Kinetic OFF spune timi si mie va rog ce fete ar merge pe acest lemn ????????? ori ce sfat este bine venit!!!!!!!Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
De aceia am si intrebat ce se aude (daca se aude) in maner. Ca sa-mi dau seama ce sistem este cu adevarat. In rest, fetele sunt mai mult in functie de jocul fiecaruia, decat ce fete poate "primi" lemnul. Cel mai bine este sa ne spuneti cu ce a-ti jucat pana acum (ce fete pe ce lemn), si ce anume doriti in plus, ca sa va putem spune ce fete vi s-ar potrivi mai bine, pt noul lemn achizitionat.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Cauta doua fete pips-in, cat mai ieftine, la mana a doua, care sa se potriveasca dupa dimensiunile lemnului tau, lipestele o data la doua saptamani - cel mai des, si joaca cu ele cel putin vreo 15-20 de ore. Dupa ce treci de perioada asta de acomodare vezi ce iti mai trebuie, un pic de viteza, mai mult control, sau poate doar mai mult antrenament.
Crede-ma e cel mai bun sfat, in a alege fetele pentru o paleta !Blade : Nitakku Septear (OFF)
FH>Joola Express Two
BH>Butterfly Speedy PO
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1932
- Uricani, Hunedoara
- 50
Postat în original de teodorus29Mi se pare ca asta e lemnul lui Suss care are Tenergy pe el.Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1932
- Uricani, Hunedoara
- 50
Postat în original de sfinxuCauta doua fete pips-in, cat mai ieftine, la mana a doua, care sa se potriveasca dupa dimensiunile lemnului tau, lipestele o data la doua saptamani - cel mai des, si joaca cu ele cel putin vreo 15-20 de ore. Dupa ce treci de perioada asta de acomodare vezi ce iti mai trebuie, un pic de viteza, mai mult control, sau poate doar mai mult antrenament.
Crede-ma e cel mai bun sfat, in a alege fetele pentru o paleta !Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1932
- Uricani, Hunedoara
- 50
Postat în original de VISCODe aceia am si intrebat ce se aude (daca se aude) in maner. Ca sa-mi dau seama ce sistem este cu adevarat. In rest, fetele sunt mai mult in functie de jocul fiecaruia, decat ce fete poate "primi" lemnul. Cel mai bine este sa ne spuneti cu ce a-ti jucat pana acum (ce fete pe ce lemn), si ce anume doriti in plus, ca sa va putem spune ce fete vi s-ar potrivi mai bine, pt noul lemn achizitionat.Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Da , am vazut. Nu conteaza, lemnele se fac cu mai multe variante de priza, inclusiv "toc". Sistemul din maner nu se schimba cu nimic.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1932
- Uricani, Hunedoara
- 50
da visco se aude acel sunet de bile si atunci care este ideia cu spuma?Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:31.Procesare...X
Comentariu