Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Au sosit noile fete de la DONIC,sint la vanzare la preturi promotionale,pentru cei care au comandat si nu numai. DONIC-BARACUDA-pret catalog-42,90 euro
PRET VANZARE-135 RON/BUC,in limita stocului
este din aceeasi categorie ca si TENERGY-64-(COMPOZITIE,GREUTATE,TRAIECTORIE)
CONTROL-6
VITEZA-10-
EFECT-10++
CLASIFICARE-OFF-,OFF+
DURITATE-MEDIUM-
SUPRAFATA-SPIN ELASTIC
GROSIME-2,0 SI MAX
-Fete cu un efect marit,la aceeasi viteza a crescut viteza de rotatie
-Precizia de plasare a mingii(controlul),a crescut chiar si pentru jucatorii incepatori
-Prin procedeul de confectionare a fetelor a fost redusa uzura fetelor si a marginilor
-Rezultatul-o suprafata intacta dupa mai multe ore de joc DONIC COPPA SPEED-pret catalog-45,90 EURO
PRET VANZARE-145 RON/BUC.,in limita stocului
CONTROL-5
VITEZA-10++
EFECT-10+
CLASIFICARE-OFF,OFF+
DURITATE-MEDIUM+
SUPRAFATA-SPIN ELASTIC
GROSIME-2,1
-Confectionata in Japonia
-Este o fata care confera un efect maxim la serviciu si topspin,recomandata pentru cei care folosesc mult viteza si efectul variat.
-ideala pentru cei care lovesc mingea drept, f.tare
TRANSPORT IN TARA-5 RON
MULTUMESC
0728747067
Dupa 4-5 luni, pe langa ce vei auzi, vei putea constata daca si este adevarat despre BARACUDA . Exemplu elocvent va fi chiar Baracuda mea.
Te bate gandul la o noua schimbare???
Dupa 4-5 luni, pe langa ce vei auzi, vei putea constata daca si este adevarat despre BARACUDA . Exemplu elocvent va fi chiar Baracuda mea.
Te bate gandul la o noua schimbare???
Vine puternic din spate si Tibhar Genius. Nu stiu inca ce sa aleg dintre astea 3. Cred ca Tenergy va avea concurente serioase
Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
BARACUDA SI GENIUS AU BURETE ASEMANATOR CU TENERGY ,AM JUCAT NUMAI CU BARACUDA ESTE MAI SOFT DECAT TENERGY ,SI ARE EFECT FOARTE BUN CRED CA ESTE MAI SOFT SI DECAT GENIUS DATORITA CULORI BURETELUI
Comentariu