care lipici pe baza de apa se curata cel mai usor de pe fete???
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Water Based Glue
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: Water Based Glue
Butterfly Free Chack folosesc eu si se curata foarte usor.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Cam la fel sint toate , si Donic , si Xiom si Joola , si Butterfly , fac acelasi lucru , lipirea fețelor pe lemn .
Am incercat mai multe , se pot curatza de pe fețe cu degetul . Pentru cei care nu stiau metoda veche prin jupuire cu asta sigur se vor descurca mult mai usor .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Nu stiu ce inseamna la voi "usor" ca eu ma chinuiesc de fiecare data, de raman fara amprente. As vrea sa gasesc acest "Tear Mender" care vad ca se scoate sub forma de pelicula si se deslipesc si fetele mai usor de pe lemn.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Mda, a fost usor cind l-am dat jos dupa o saptamina ca sa pun tenergy-ul pe alt lemn, dar acum, dupa vreo 3 luni de la ultima lipire, am crezut ca-mi iese fum din vreo 3 degete.
Si pe linga asta am lipit gresit si a trebuit s-o dau iar jos, asa ca gindindu-ma ca am iar de frecat am renuntat si am pus la loc bryce-ul.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
senior- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
Sunt de acord ! Si eu am o pereche de T64 si freechack-ul se da foarte greu jos de pe gume, chiar cu bucatele mici de burete. am renuntat ultima data sa mai curat fetele si am dat peste lipiciul vechi. nu cred ca influenteaza !?
Parerea mea e ca daca nu se dezlipeste fata de pe lemn nu relipiti decat numai cand schimbati fata cu totul !Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Comentariu
Daca stratul de free glue a fost dat subtire ... se poate lipi peste el , am facut teste , merge linistit , nu trebuie curatzate , in schimb daca ai lipit de 2-3 ori .. atunci se impune o curatzare a fețelor .
Asa e , nu se da jos foarte usor , dar poate sa o faca oricine , la speed glue .. era mai greu de facut aceasta operatie de curatzare .
Eu am amestecat free glue cu speed glue ... ptr. teste , unul peste altul ... fara curatzat , si va spun ca unde nu sint pretentii merge si asa . Ba am mai dat si Booster .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Cel mai usor se da jos de pe fetele chinezesti,cu burete mai tare.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
eu nu am curatat niciodata fetele pt solutie pe baza de apa...am relipit ca a fost ceva de schimbare si probe in rest se face un strat prea subtire si merge sa relipesti peste, am cateva luni bune de cand nu am mai relipit si sare tot cam la fel.. am lipit cu xiom i-bondBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:19.Procesare...X
Comentariu