Care fețe sunt mai bune dintre bryce speed si tenergy?Vreau sa-mi cumpar dar nu ma hotarasc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
bryce speed sau tenergy?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Re: Care fete sunt mai bune?
De care tenergy vrei?
oricum cauta sa le incerci undeva pe amandoua si vezi care iti convine mai multSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Tenergy 05, 25, 64, vreau ceva rapid si si cu ceva mai mult spin.Blade:Bty Zoran Primorac off-
FH:Tibhar torpedo
BH:Tibhar torpedo
Comentariu
bryce speed sunt cele mai rapide fete dar au efect ceva mai mic
tenergy 05 sunt mai putin rapide dar cu efectul cel mai mare
tenergy 64 sunt cele mai rapide din gama tenergy dar si cu cel mai slab efect
tenergy 25 este undeva intre cele doua
mai multe detalii gasesti pe http://sportcom.ro/produse/23_24,-.htmlwww.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
M-am uitat la fețe si am vazut si ma gandesc intre tenergy 05 sau tenergy 25.Eu daca vreau sa fie cu mai mult spin carre mi-sar ptrivi?Multumesc!Blade:Bty Zoran Primorac off-
Comentariu
eu le-am catalogat dupa indici de pe spatele lor , si dupa cum am jukat cu ele :
T 05 - efect
T 64 - viteza
T 25- control
In rest , au cam aceleasi valori , sint foarte apropiate la celelalte caracteristici .
Pipsurile de la T 25 sint mai mari , se poate observa , si un picutz mai tari , de acolo vine controlul .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de FlavinhoM-am uitat la fețe si am vazut si ma gandesc intre tenergy 05 sau tenergy 25.Eu daca vreau sa fie cu mai mult spin carre mi-sar ptrivi?Multumesc!
Comentariu
Ce lemn sa imi cumpar?
La fețe m-am hotarat dar la lemn mi-ai spus cineva ca daca o sami i-au un lemn mai rapid cu ar fi schlager precission cand o sa imi pun fețele o sa mise para foarte rapida paltea si nu o sa ma pot obisnuii cu ea numai peeste vreo 2 luni adica foarte greu.Este adevarat???Multumes!Astpet raspuns......!Blade:Bty Zoran Primorac off-
Comentariu
Nu te supara, dar incearca sa scrii mai corect. Macar din respect pt comunitate, dar nu pt tine..
Vad in profil ca ai 24ani, si totusi esti elev.. Se intelege de unde sunt probleme cu ortografia..FH: Butterfly Sriver FX
Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
BH: Butterfly Sriver FX
Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/
Comentariu
Postat în original de tzunnyNu te supara, dar incearca sa scrii mai corect. Macar din respect pt comunitate, dar nu pt tine..
Vad in profil ca ai 24ani, si totusi esti elev.. Se intelege de unde sunt probleme cu ortografia..Blade:Bty Zoran Primorac off-
Comentariu
Nu s-a prins...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
sau poate n-a bagat in seama...Blade: Yasaka Dynamix 17
FH: Mark V GPS 2.0
BH: Mark V GPS 2.0
Comentariu
Re: Care fețe sunt mai bune?
nu-l intereseaza, asa ca nici pe noi nu ar trebui sa ne intereseze...Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Poate doar l-a ignorat sa nu se inceapa iar scandal.....unii is prea ocupati cu caligrafia...Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPoate doar l-a ignorat sa nu se inceapa iar scandal.....unii is prea ocupati cu caligrafia...Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
poate ca a scris in graba si de aceea a gresit sau poate ... nu e roman si nu stie sa articuleze
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:05.Procesare...X
Comentariu