Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eu am vazut ca avea Timo Boll Spirit (tare nu?! sa joci cu Boll si sa ai Spirit : ) si fetele aveau buretele alb deci poate fi Bryce Speed,restu tine numai de mana si antrenament
Ma bucur pt Maze,pacat ca ceilalti 2 nu au reusit sa scoata un meci si sa ia aurul.
Vad ca pe Butterfly-World zice ca are un "Special Made ZLC" si pe negru Tenergy 05 dar nu stiu la cat timp actualizeaza astia.
M.Maze mi se pare de-a dreptul fenomenal. Oare cu ce mai joaca in ultimul timp, ca nu cred ca merge sa dai contra-topspinurile alea de pe masa cu Bryce Speed?
M.Maze mi se pare de-a dreptul fenomenal. Oare cu ce mai joaca in ultimul timp, ca nu cred ca merge sa dai contra-topspinurile alea de pe masa cu Bryce Speed?
Ce mult acopera mingea si ce low-throw are...Se vede clar ca are un set-up "racheta".
Adevaru-i ca cine e "meserias", vorba ta: poate juca si cu Meteor.
E deja celebru video-ul cu Waldner jucand cu carcasa de CD, ceva capac de nush ce si de-abia cand a jucat cu banana a luat bataie.
Asa, ca o paranteza: am jucat acum un an cu unul dintre amatorii nostri bistriteni ( nu dau nume ) si m-a batut doar cu lemnul de la paleta Va dati seama cu cine...
Lemn: Xiom Solo
FH: Joola Rhyzm-P
BH: Joola Maxxx-P
Ce mult acopera mingea si ce low-throw are...Se vede clar ca are un set-up "racheta".
E deja celebru video-ul cu Waldner jucand cu carcasa de CD, ceva capac de nush ce si de-abia cand a jucat cu banana a luat bataie.
Asa, ca o paranteza: am jucat acum un an cu unul dintre amatorii nostri bistriteni ( nu dau nume ) si m-a batut doar cu lemnul de la paleta Va dati seama cu cine...
Extinde
http://www.butterflyonline.com/bio_m_maze.asp setup`ul acesta are michael maze ...
si vreau si eu alea cu carcasa de cd si cea cu banana =)) ...
isi schimbase setup`ul dar a revenit la ce stia el cel mai bine ...
In finala ia batut pe Christian Sus si pe Timo Boll .. incredibil !
Blade : TIBHAR Vladimir Samsonov Alpha FL FH : Butterfly Tenergy 05 BH : XIOM Vega Pro
Dupa culoarea buretelui ma indoiesc ca Maze are Tenergy 05 pe ambele fete. La Tenergy( de orice fel) culoarea buretelui e aproape rosiatica iar la el se vedea clar ca e o culoare deschisa, cel putin pe fh.
Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Se transmite meciul Danei cu Pavlovich la 16.50 pe http://www.ettutv.com
O parere personala:cel mai in forma jucator mi se pare Maze,l-a batut si pe Boll si cred ca are sanse la medalia de aur.
lemn Dr. Neubauer Barricade DEF FH Donic Slice 1.5 mm BH TT Master Insider 0.6 mm
Dupa un meci f greu cu Fejer pana la urma Schlager a castigat cu 4-3,mentionez ca Fejer a dat mingea campionatului si anume o minge pe la spate care sigur va face inconjurul Europei.
Apoi numa' pe hundy-bundy ala l-o gasit Waldner sa-l bata cu carcasa, care trage balon in plasa sau care nu scoate o serva simpla?
Pina la urma nu e nici o mare smecherie sa faci asta, aduci un fotbalist sau ... chiar si un comentator de tenis de masă si-i mai dai si for-5.
Apoi numa' pe hundy-bundy ala l-o gasit Waldner sa-l bata cu carcasa, care trage balon in plasa sau care nu scoate o serva simpla?
Pina la urma nu e nici o mare smecherie sa faci asta, aduci un fotbalist sau ... chiar si un comentator de tenis de masă si-i mai dai si for-5.
Pai, claar. Doar nu crezi ca se risca sa faca experimentu cu un alde Liqin sau unu mai din zona Boll
Poate doar sa aiba ambii acelasi "material" daca ei ar fi din aceeasi clasa...
La partea dorsala?
Extinde
Pe bune, dom' Mircea. Ma batut cu lemnul si cu dorsala si cu forehandul.
Noroc ca am jucat doar un set, ca daca mai continuam poate ca ma lasam de frumosul sport...
La dubl, fetele au ajuns in semifinale ... Bravo lor! Vor juca astazi, de la ora 18:30 ora noastra impotriva PASKAUSKIENE, Ruta (LTU) FADEEVA, Oksana (RUS)
Comentariu