Vreau sa achizitionez prima mea paleta de tenis profesionala si doresc sa ma ghidati prin sfaturile voastre catre una potrivita. Pana acum am jucat cu palete Joola de la un supermarket timp de doi ani, in ultimul an cam 5 zile pe saptamana / 2 ore pe zi. Imi cumparam una la vreo trei luni pentru ca am observat ca paleta cand e noua imi iese jocul mult mai bine si cheltuiam destul de mult si m-am decis sa imi cumpar una profesionala mai scumpa si poate cu investitii mai putine in timp (dar nu numai din acesta cauza doresc achizitionarea paletei).
Din ce am cautat si am gasit, m-am oprit la urmatoarele:
- Yasaka Extra Offensive
sau Yasaka Extra 3D
sau Yasaka Soft Carbon (nu cunosc diferentele dintre ele)
- FH: Yasaka Mark V 30
- BH: Yasaka Mark V 30
- solutie de lipit fetele
Priza care o folosesc e penhold.
Paleta pe care o am acum are urmatoarele date tehnice si sunt obisnuit cu acestea:
- speed: 7,5
- spin: 8
- control: 8,8
- greutatea ei e mai mica in comparatie cu cea a celorlalti jucatori cu, care joc.
Stilul meu de joc e unul ofensiv, imi place sa atac primul, sa imiprim mult efect mingii cu stilul prinderii paletei pe care o am (topspin, backspin). Pozitia la masa e la vreo jumatate de metru in partea stanga a ei. Daca ma departez de masa nu mai am forta necesara, cred, datorita paletei pe care o folosesc. Rever (Reverse Penhold Backhand) nu prea am doar atunci cand sunt foarte sigur ca imi reuseste, in rest imi sucesc mana astfel incat folosesc Forhand-ul pe rever.
Nu ma pricep la aceste date tehnice ale paletei pentru ca nu m-a interesat pana acum. Astept orice sugestie. Si sa imi ziceti de unde le pot procura.
Va multumesc
Din ce am cautat si am gasit, m-am oprit la urmatoarele:
- Yasaka Extra Offensive
sau Yasaka Extra 3D
sau Yasaka Soft Carbon (nu cunosc diferentele dintre ele)
- FH: Yasaka Mark V 30
- BH: Yasaka Mark V 30
- solutie de lipit fetele
Priza care o folosesc e penhold.
Paleta pe care o am acum are urmatoarele date tehnice si sunt obisnuit cu acestea:
- speed: 7,5
- spin: 8
- control: 8,8
- greutatea ei e mai mica in comparatie cu cea a celorlalti jucatori cu, care joc.
Stilul meu de joc e unul ofensiv, imi place sa atac primul, sa imiprim mult efect mingii cu stilul prinderii paletei pe care o am (topspin, backspin). Pozitia la masa e la vreo jumatate de metru in partea stanga a ei. Daca ma departez de masa nu mai am forta necesara, cred, datorita paletei pe care o folosesc. Rever (Reverse Penhold Backhand) nu prea am doar atunci cand sunt foarte sigur ca imi reuseste, in rest imi sucesc mana astfel incat folosesc Forhand-ul pe rever.
Nu ma pricep la aceste date tehnice ale paletei pentru ca nu m-a interesat pana acum. Astept orice sugestie. Si sa imi ziceti de unde le pot procura.
Va multumesc
Comentariu