Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct
Pentru dnul Ursulean Vasile,si nu numai:drumul de la Calvini la Valenii de Munte este foarte bun,numai pe o zona de 4-5 km,daca-mi amintesc eu bine ca distanta,este drum pietruit.Dar se merge fara probleme si cu autoturismul,este si ruta de maxi-taxi pe acest tronson de drum si chiar ultima data cind am fost prin zona,acum 2 saptamini aproximativ,chiar ploua torential si nu a ridicat probleme.Dar dupa cum bine a relatat d-nul Paul...este o feerie acea vale,drum bun d-le Ursulean,fara probleme....valabil si pentru terti.
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Pentru Jordach si pentru ceilalti care ajung in gara Ploiești-Sud:din cite stiu eu nu sunt maxi-taxi din Ploiești Sud....Ar trebui ajuns in zona Castor,unde este autogara(eventual cu un taxi sau cu tramvaiul 102),si de acolo sunt mai multe rute cu care se poate ajunge la Valenii de Munte.Cu siguranta va v-a explica acolo un asa-zis "impegat de miscare",care,cu siguranta va v-a ajuta cu mai multe informatii.Multumesc pentru atentie,si nu in ultimul rind,atit cit am putut,sper ca aveti mai multe informatii.
Postat în original de jordach
Cu ce se poate ajunge din gara Ploiești Sud?
BLADE- BUTTERFLY TIMO BOLL ALC
FH - TENERGY 64
BH - XIOM VEGA EUROPE
Postat în original de victorache
Pentru dnul Ursulean Vasile,si nu numai:drumul de la Calvini la Valenii de Munte este foarte bun,numai pe o zona de 4-5 km,daca-mi amintesc eu bine ca distanta,este drum pietruit.Dar se merge fara probleme si cu autoturismul,este si ruta de maxi-taxi pe acest tronson de drum si chiar ultima data cind am fost prin zona,acum 2 saptamini aproximativ,chiar ploua torential si nu a ridicat probleme.Dar dupa cum bine a relatat d-nul Paul...este o feerie acea vale,drum bun d-le Ursulean,fara probleme....valabil si pentru terti.
multumesc frumos !
Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
am onoarea sa va anunt ca tataee a revenit din ""transhumanta...""
asa ca va rog sa ma inscrieti si pe mine, macar in finala mica....
nea vali, ajung numai sambata dimineata dar as vrea o cazare pe sambata spre duminica.
p.s. pentru doritori o sa am masina libera duminica spre bucuresti...
Pana acum s-au inscris 137 de participanti.
Cu parere de rau, trebuie sa anunt ca numarul de 240 este limita maxima.
Din acest motiv, numai urmatorii 3 inscrisi vor intra pe lista, ceilalti, care se inscriu ulterior nu vor avea asigurata participarea decat in masura in care se retrag participanti deja inscrisi.
Va multumesc,
Dan
Postat în original de Dan2
Pana acum s-au inscris 137 de participanti.
Cu parere de rau, trebuie sa anunt ca numarul de 240 este limita maxima.
Din acest motiv, numai urmatorii 3 inscrisi vor intra pe lista, ceilalti, care se inscriu ulterior nu vor avea asigurata participarea decat in masura in care se retrag participanti deja inscrisi.
Va multumesc,
Dan
daca trecem de 240, ar trebui ca in spiritul egalitatii de sanse,
cei din fruntea clasamentului sa zicem pana la Luminita.. adica inainte de Luminita...
sa se retraga... sau...
luati-va diplomele, cupele si doua mese si organizati un turneu demonstativ in centru,
ca venim si noi la premierea cu tuica si focurile de artificii ...
Postat în original de tataee_mciuc
cei din fruntea clasamentului sa zicem pana la Luminita.. adica inainte de Luminita...
sa se retraga ...
Pai de ce, ca Luminta ii executa oricum pe vreo citiva din astia.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Postat în original de FlorinBN
sa se retraga ...
Pai de ce, ca Luminta ii executa oricum pe vreo citiva din astia.
..tocmai d-aia...
p.s. nea dane scuza-ma ca-ti ocup forumul da un pic de bla-bla pentru destresare cred ca nu strica
sa se retraga... sau...
luati-va diplomele, cupele si doua mese si organizati un turneu demonstativ in centru,
ca venim si noi la premierea cu tuica si focurile de artificii ...
Tatae,tatae....cred k tu vrei sa "te pui bine pe langa mine" si nu stii cum sa faci.....mi-ar face placere oricum sa ne intalnim...dar pe undeva prin eliminatorii asa...ar fi mai interesant...te pup
Comentariu