Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct
daca se dovedesc adevarate.....sunt foarte interesante si...ciudate?
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
ma refeream la finala mica(multi din fata lor in clasament au participat)....astept rezultatele
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Postat în original de mircea.garaz
ROMAN
FARKAS
NASCU
CHIRITA
Interesant,felicitari castigatorilor...deabia astept maine sa vad comentariile legate de mega-turneu asta din moment ce nu am putut merge
Noapte buna si multumim de afisarea rezultatelor
A fost un concurs-mamut,cu 42 de grupe inferioare,32 superioare si eliminatorii de 64.
Organizatorii s-au straduit sa ofere conditii cat mai bune de joc si sa multumeasca participantii.
Dusmanul cel mare al jucatorilor din eliminatoriile directe a fost condensul,care a creat probleme mai ales "topspinistilor".Oboseala a avut deasemeni un cuvant greu de spus, nu e usor de stat intr-o sala de la 9 00 am la 12 pm
Felicitari organizatorilor si participantilor deopotriva.
Clasamentul va fi publicat de organizatori ulterior,primele 4 locuri fiind conforme cu cele de mai sus
nu sunt ca pozele Maestrului Dragomir insa e de apreciat efortul zic eu.scuze fata de cei care nu "i-am prins"in cadru insa eram limitat cu timpul ..prins de tuica,de masa de joc si de meduzele
Comentariu