Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct
La festivitatea de premiere am oferit dplome unor personalitati ale AmaTuR, care au o contributie importanta la dezvoltarea fenomenului AmaTuR:
Domnului Paul Dragomir,
Domnului Sorin Botirca,
Domnului Valeriu Suta- Dr Oetker,
Domnului Gheorghe Radulescu, gazda noastra de sambata.
De asemenea, din fondul de premiere am rezervat o suma (egala cu cea oferita castigatorului concursului), ce va fi inmanata impreuna cu diploma unei alte personalitati a AmaTuR la Turneul Final.
Le multumesc inca o data celor de mai sus pentru implicarea deosebita!
241 participanti au iesit la numaratoare + 4 legitimati.
Maine pun clasamentul general, asa ca daca cineva nu se regaseste in clasamentul postat de Bebe mai are timp sa semnaleze.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Au fost 242+4 participanti, cel care nu a fost inregistrat este Furtunescu Ovidiu.
Cel de-al 147-lea, Ionescu Victor s-a retras inainte de inceperea turneului.
132 130-158 Boaca Valentin
75 65-96 Boaca Valentin
Daca nu au fost doi Boaca Valentin, cred ca pozitia corecta este 75, intrucat Vali (din București) a jucat in grupele superioare.
Florin, te rog sa corectezi daca este cazul.
Merci
Asa cum am promis, anexez bugetul turneului, care pate fi util celor care doresc sa cunoasca costurile unui turneu de amploare. Nu toate cheltuielile din bugetul alaturat sunt obligatorii, afisul poate fi eliminat, premiile, cupele si plachetele pot fi mai ieftine; pretul pentru masa si apa a fost de 13 RON pentru fiecare participant; un premiu va fi oferit la turneul final; Organizatorii au primit 200 RON; profitul de 244 RON a ramas la dispozitia AmaTuR si va fi utilizat pentru pregatirea turneului final.
Postat în original de Dan2
Asa cum am promis, anexez bugetul turneului, care pate fi util celor care doresc sa cunoasca costurile unui turneu de amploare. Nu toate cheltuielile din bugetul alaturat sunt obligatorii, afisul poate fi eliminat, premiile, cupele si plachetele pot fi mai ieftine; pretul pentru masa si apa a fost de 13 RON pentru fiecare participant; un premiu va fi oferit la turneul final; Organizatorii au primit 200 RON; profitul de 244 RON a ramas la dispozitia AmaTuR si va fi utilizat pentru pregatirea turneului final.
probabil din cauza vitezei s-a gresit un pic la calcule.
nu bat veniturile cu cheltuielile
nu bate nici 246* 35
ma scuzati daca am pretentia ca exista o singura aritmetica pe planeta !
sa ne vedem sanatosi !
"Total" cu "Incasat" nu-i totuna,dar asta depinde de pe ce "planeta" esti ca sa
intelegi !...
Eu unul,la acest turneu, nu am platit taxa de participare,pentru ca asa au dorit
organizatorii ! ! !
Postat în original de Vali Suta
"Total" cu "Incasat" nu-i totuna,dar asta depinde de pe ce "planeta" esti ca sa
intelegi !...
Eu unul,la acest turneu, nu am platit taxa de participare,pentru ca asa au dorit
organizatorii ! ! !
este foarte bine ca nu ai platit ( doar esti sponsor , ar fi si culmea ca si sponsorii sa plateasca ), dar felul cum o spui , este de parca ai vrea sa ne faci in ciuda.
nu, nu ne este ciuda ca nu ai platit, chiar iti multumim ca sari in ajutor la organizarea fiecarui turneu, dar asta nu iti da dreptul sa fii tifnos.
sa ne vedem sanatosi si mai putin tifnosi !
Mai Titi,
tu esti Titi contra !
Nu are nici o legatura ca vreau sa fac in ciuda cuiva,vream numai sa te fac sa intelegi ca din totalul de participanti care au fost,au existat si cativa care organizatorul a considerat ca nu trebuie sa plateasca taxa de participare.Din acest motiv tie nu-ti ies calculele,si am incercat sa fiu foarte subtil cu tine,crezand ca ai fler,sa-ti dai seama si sa intelegi aceasta matematica lumeasca.
Te asigur ca "Calitatea este cea mai buna reteta"-si asta a dovedit-o Dr.Oetker care are o
longevitate in intreaga lume(si nu aia la care te referi tu) de la 1891,si prin aceste actiuni care
le face prin mine , nu am cerut publicitate,nici macar neplata taxei de participare!
A fost un considerent care organizatorul a crezut ca este de cuviinta(nu eu m-am "fofilat"de la
neplata.Daca ai ceva cu mine,spune-o in nume personal( nu generaliza,nu esti lider de
sindicat al celor din Amatour).Mai mult de atat ,te rog,nu te lua de brandul si sloganul
Dr.Oetker,pentru ca nu merita... !
Postat în original de Vali Suta
Mai Titi,
tu esti Titi contra !
Nu are nici o legatura ca vreau sa fac in ciuda cuiva,vream numai sa te fac sa intelegi ca din totalul de participanti care au fost,au existat si cativa care organizatorul a considerat ca nu trebuie sa plateasca taxa de participare.Din acest motiv tie nu-ti ies calculele,si am incercat sa fiu foarte subtil cu tine,crezand ca ai fler,sa-ti dai seama si sa intelegi aceasta matematica lumeasca.
Te asigur ca "Calitatea este cea mai buna reteta"-si asta a dovedit-o Dr.Oetker care are o
longevitate in intreaga lume(si nu aia la care te referi tu) de la 1891,si prin aceste actiuni care
le face prin mine , nu am cerut publicitate,nici macar neplata taxei de participare!
A fost un considerent care organizatorul a crezut ca este de cuviinta(nu eu m-am "fofilat"de la
neplata.Daca ai ceva cu mine,spune-o in nume personal( nu generaliza,nu esti lider de
sindicat al celor din Amatour).Mai mult de atat ,te rog,nu te lua de brandul si sloganul
Dr.Oetker,pentru ca nu merita... !
mai vali,
eu ti-as raspunde la interpelare, dar mi-e asa o lene acum !!!.... o las pe alta data.
si totusi,
nu mi se pare normal sa se cheltuiasca mai mult pe publicitate decit pe premiile celor care au luptat pentru ele
sa ne vedem sanatosi !
Postat în original de Dan2
Participantii:
Barsan Petre
Stroe Serban
Mercioiu Tonel
au parasit concursul dupa incheierea grupelor superioare, turneul intarziind cu aproape o ora!
Din acest motiv, li s-au anulat rezultatele; in clasament apar cu 0 victorii;
De asemenea, primesc un avertisment; la un al doilea avertisment nu vor mai avea drept de inscriere in AmaTuR
Va salut,
nu am ramas pana la sfarsit la concursul de la Valeni, si nu stiu in ce mod s-au retras acesti 3 participanti.
Intrebare: daca un participant renunta din cauza unei accidentari (sau unui telefon urgent), de ce nu se puncteaza ceea ce a realizat pana in acel moment? Iar meciurile ramase sa fie omologate la scor de forfait.
Va raman dator daca as capata lamuriri, nu vreau sa starnesc o polemica pe forum, mai ales ca subiectul este sensibil si vad ca a fost deja abordat intr-o forma similara.
Cu stima, Emil TUDOR.
Comentariu