Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Inca o dovada clara ca oricat de mult iti place si ai dori, daca atunci cand esti mic (fiind in imposibilitatea de a lua o decizie, ci sa o faca altul pentru tine) si familia are resursele necesare, doar asa poti ajunge departe. Mai ales acum... cand nivelul competitional este extrem de ridicat. Eu cand eram copil abia am reusti sa-mi cumpar niste palete chinezesti, cum erau pe atunci la moda, anii 80 si multi ani au stat pe un dulap, ca nu am avut unde juca (jucam prosteala pe ciment, un fel de tenis de picior cu palete de ping-pong). Ce cluburi, ce mese, ce povesti... Heh! In fine, am avea multi jucatori de elita, dar numai o mana de oameni prin noroc/sansa au posibilitatea sa ajunga departe, si regula se aplica cam peste tot, orice domeniu unde ai nevoie de ani multi la dispozitie pentru practica sa poti apoi sa te impui. Frustrant aspect!
Personal, chestia asta cu "Choo!!" mi se pare un pic exagerata. Si eu ma exteriorizez uneori la anumite mingi, dar prefer sa mormai in barba un "yes" soptit si sa strang pumnul opus mainii in care tin paleta...varianta cu "Cho" mi se pare prea zgomotoasa, mai ales cand respectivul urla cat il tin bojocii (am avut chiar acum 2 zile o experienta destul de neplacuta in sensul asta care imi distragea atentia de la antrenamentul pe care mi-l propusesem )
era in spirit de gluma vis-a-vis de postul anterior! Nici eu nu folosesc cho, si eu sunt desconcentrat de folosirea pe un ton ridicat a oricarei exclamatii!!!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu