Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fata BH pentru NITTAKU ACOUSTIC

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fata BH pentru NITTAKU ACOUSTIC

Salut,
    Mi-am achizitionat de curand un Nittaku Acoustic de 89 gr. Pe FH vreau sa pun un H3 de 2.2.
    Nu prea stiu ce sa pun pe BH.
    Jocul meu pe rever: as zice ca e o combinatie intre atac si aparare. La capitolul topspin pe bh mai am de muncit. Dar sunt perseverent
    In prezent joc pe bh cu un Torpedo(simplu, nu soft) de 2.0. Sunt foarte multumit de ea. O s-o incerc si pe Acoustic sa vedem ce iese.
    Ideea e ca as mai incerca si altceva (pe care se preteaza speed-glue'ul) in afara de Torpedo. Ma gandeam la un Coppa JO Silver, Bryce Speed, poate un Nimbus(nu stiu sigur daca merge speed glue pe ea)...
    Nu stiu nimic despre fetele de la Xiom ( au fete si pt speedglue sau au numai pt. apa?)
    Cateva pareri? Multumesc.
    FH-Bryce Speed FX-2.1 Red
    Nittaku Acoustic
    BH-H3 Neo-Provincial -2.1 black

Re: Fata BH pentru NITTAKU ACOUSTIC

Torpedo e foarte buna de rever..ai si topspin bun cu ea si capace faine
    Daca vrei ceva mai tare recomand bryce speed dar varianta FX...mai moale un pic ca bryce speed.....sau poti incerca si un hammond
    Succes
    Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
    Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8

Comentariu

da ,incearca bryce speed fx de 1.9 sau un nimbus de 2 varianta medium ,dar mai degraba un bryce

Comentariu

Multumesc frumos pentru raspunsurile date, dar eu astept in continuare raspunsul d-lui Visco .
        Multumesc anticipat!!!
        Nittaku Acoustic

Comentariu

In principiu, merge speed glue si pe fetele tensor sau mai ales pe High tension, cu toate ca firmele nu recomanda. Ideia este sa nu exagerati. Un strat f subtire este ultra suficient. Eu am vazut prima oara la un jucator bun, ca dadea cu speed subtire pe " Tibhar Nimbus Soft" si iesea ceva excelent. Bineinteles ca astfel le scurtati viata, dar asta este.
          Referitor la ce ar fi f bun ca fata de BH pt Acoustic, un prieten spunea ca cea mai buna paleta pe care am avut-o eu vreodata, este Nittaku Acoustic (al meu are 83 g) cu Bryce Speed FX cu booster. Probabil cu speed ar fi si mai buna.
          Lemn- Bty Viscaria
          FH - TENERGY 05
          BH - TENERGY 80

Comentariu

Multumesc frumos pentru sfat. Numai de bine!
            Nittaku Acoustic

Comentariu

Procesare...
            X