Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Comunicat al Federatie Romane de Tenis de Masa

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Comunicat al Federatie Romane de Tenis de Masa

In atentia celor interesati

Joi, 2 februarie, orele 18.00, la IDM vom vedea jucand foste si actuale glorii ale tenisului de masa romanesc: Maria Alexandru, Geta Pitica, Dana Dodean – proaspata castigatoare a Europa Top 12 si Cristi Romanescu – presedinte F.R.T.M. Parteneri le vor fi tinere sperante , jucatori legitimatI la cluburi din tara.
    Va asteptam sa-i cunoasteti, sa discutati cu ei si sa petrecem impreuna o seara cat mai antrenanta.

PARTENERI MEDIA :GAZETA SPORTURILOR, TELEVIZIUNEA ROMANA
    SPONSOR OFICIAL AL F.R.T.M : ROMSTAL

Suna interesant. La 18 voi incerca sa fiu acolo. Dar ma intreb cum se poate aranja la IDM asfel incat sa fie loc pentru spectatori.

Comentariu

Aseara am fost eu la IDM si mesele din stanga (cele cu numere mici) erau stranse. Poate fac pe acolo ceva.

Comentariu

Se transmite si la televizor?

Comentariu

Initiativa suna frumos si sper sa nu se transforme intr-un fiasco ( tinand cont de tara in care ne aflam nu ar fi imposibil ). E o miscare in sensul popularizarii acestui sport dar nu inteleg de ce ar fi nevoita federatia sa recurga la IDM. In afara de mesele de calitate, sala de acolo nu e cu nimic potrivita pentru un spectacol cu public. Exista polivalenta, sala de la BNR,....in fine, e decizia lor. Eu sper doar sa iasa ceva frumos !!

Comentariu

da` despre amatori nimică sau astia ar trebui doar sa stea sa casce gura?
            de exemplu in china amatorii au dreptul sa joace in turnee demonstrative chiar si cu cei mai buni jucatori chinezi, sau cer prea mult?

totusi e o idee buna dar intrebarile mele raman.

Comentariu

HAI CA VIN SI EU SA JOC ....SA DAU NISTE TOP SPINE

Comentariu

faci fata sa joci cu mine?
                Lemn: Donic Waldner Dotec Carbon
                FH: Original Extra HG
                BH: Original Extra HG

Comentariu

cine mai vine? ca vreau sa incing cat mai multi :P
                  Lemn: Donic Waldner Dotec Carbon
                  FH: Original Extra HG
                  BH: Original Extra HG

Comentariu

mai baieti aveti oportunitatea de a participa la un turneu din cadrul circuitului AMATouR in acest week-end dar trebuie sa urmariti forumul pentru a vedea unde ce si cum (organizator este Dan2)

Comentariu

Re: Comunicat al Federatie Romane de Tenis de Masa

Ne bucura foarte mult ca avem ocazia sa cunoastem marile noastre valori ale tenisului de masa ca Maria Alexandru,Geta Pitica...dar pe unii dintre noi ne intereseaza mai mult sa le cunoastem pe CAMPIOANELE EUROPENE DE SENIORI DIN 2005..FRATILOR!!!..FETELE NOASTRE,NU LE UITATI...!!! care au obtinut acum cateva luni medalia de aur la Campionatul European.
                      Ma refer aici la: Steff Mihaela,Otilia Badescu,Adriana Nastase.
                      De ce nu sunt prezente la acest eveniment???
                      Este o mare greseala din partea FRTM...si mai ales din partea Presedintelui FRTM,care el va fi prezent la eveniment..{de ce?? }.. care nici macar nu a obtinut rezultate remarcabile.
                      Deci..am o intrebare pentru FRTM....
                      pentru presedinte..care a omis intentionat sa le cheme pe fete...
                      NU RESPECTATI VALORILE NOASTRE????...RUSINE FRTM...

Comentariu

Re: RUSINE FRTM..UNDE SUNT CAMPIOANELE EUROPENE DE SENIOARE

ACTUALELE GLORII...FRTM A UITAT??? STEFF MIHAELA,BADESCU OTILIA,ADRIANA NASTASE...CAMPIOANE EUROPENE...NU PARTICIPA LA EVENIMENT..DE CE???

Comentariu

Re: RUSINE FRTM..UNDE SUNT CAMPIOANELE EUROPENE DE SENIOARE

Postat în original de the spy
                          ACTUALELE GLORII...FRTM A UITAT??? STEFF MIHAELA,BADESCU OTILIA,ADRIANA NASTASE...CAMPIOANE EUROPENE...NU PARTICIPA LA EVENIMENT..DE CE???
                          din pacate NTIR (noi traim in romania)

Comentariu

incepe sa imi placa, forumul asta incepe sa prinda culoare...tot mai multi jucatori de superclasa ni se alatura, ma bucur sa le urez bun venit!!!

Comentariu

Corect...buna observatie...bine ati venit amatorilor de topspine si "incins " pe altii. Daca vin maine ma ofer drept prima vicitma...

Comentariu

...e ora 00.27 si tocmai m-am intors de la Brăila.Citind cele scrise mai sus,as face cale intoarsa spre București.
                                Mizutani SZLC
                                Dignics 05

Comentariu

superjucatori ?

In afara de Crisan care e superjucator aici ?!!!!!
                                  Nu mai dati informatii gresite , ce draq!

Comentariu

Postat în original de katyacsinia
                                    ...e ora 00.27 si tocmai m-am intors de la Brăila.Citind cele scrise mai sus,as face cale intoarsa spre București.
                                    Bine ai facut ca nu te-ai intors.
                                    Nu ai pierdut nimic, dar absolut NIMIC.
                                    Demonstratia nu a fost pentru public, fapt pt. care nici nu a fost amenajat ceva in sensul asta. A fost mai mult o incercare de a se castiga simpatie si de a da 2-3 interviuri televiziunilor (TVR, Antena1 si ProSport).
                                    Eu am intarziat vreo 10 min., dar ma indoiesc ca a facut cineva vreo prezentare, pentru ca si ceilalti participanti din public se intrebau unii pe altii cine e ala sau aia.
                                    Nu mai comentez ca zice lumea pe urma ca sunt Gigi contra.
                                    Abia spre final, d-na Romanescu s-a adresat si publicului, rugandu-ne sa punem ce intrebari vrem legat de Federatie sau de jucatori.
                                    A raspuns cu amabilitate, dar voalat, ca un adevarat politician.
                                    Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
                                    FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
                                    BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

Au fost niste vremuri cand puteai 'suporta' mai bine viata daca "faceai pipi pe istorie" (C. Noica). Era un act unilateral si liber a unei constiinte individuale...
                                      Va veni si vremea cand cei care vor sa ''contra-faca'' istoria vor face pipi pe ei insisi... Rabdare

Comentariu

Re: superjucatori ?

Postat în original de prafonsky
                                        In afara de Crisan care e superjucator aici ?!!!!!
                                        Nu mai dati informatii gresite , ce draq!
                                        Poate ca gresesc, dar pt mine jucatorii din superliga sunt superjucatori. Crisan sau altii care mai scriu pe aici sunt la alt nivel...aia sunt galactici daca vrei...

Comentariu

saracu miki

Postat în original de miki_manescu
                                          HAI CA VIN SI EU SA JOC ....SA DAU NISTE TOP SPINE
                                          Miki..........mai bn.stai acasa ca si asa n.ai stiut sa dai top.spin in viata ta,de unde drak le scoti..........?nu stiu,cum ziceam ,mai bn ,stai acasa

Comentariu

Procesare...
                                          X