care sunt mai bune: Donic Coach sau JOOLA MAGIC LONG-LIVED ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Mingi
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
La fel de bune ca si nittaku 3* sunt mingile TSP 3*,dar care se gasesc mai greu.Si sunt destul de rezistente.Eu personal nu ma antrenez cu mingi donic coach,deoarece acestea sunt mai usoare si la aceeasi miscare de lovire a mingii,ele fiind mai usoare ,le dau in aut dincolo de masa si nu-mi convine sa-mi modific :din mers:unghiul de lovire al mingii.Spun acest lucru ,deoarece in competitii joc NUMAI cu minge de 3*,indiferent de marca.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
-
a jucat cineva cu mingile astea: Donic Coach sau JOOLA MAGIC LONG-LIVED ? care sunt mai grele si mai rezistente?DONIC LI PING KITEX( kiso hinoki-ayous-texalium-kiri-texalium-ayous-kiso hinoki) - XIOM SIGMA PRO 2.2
FH-DONIC COPPA X3 SILVER - DONIC WALDNER DIABLO GLASS FIBRE - BH-DONIC F3 BIG SLAM
Comentariu
-
Am eu 1 buc Donic Coach cu care am jucat o singura data si mi se pare execrabila....grea,necesita atingeri usoare dar per total destul de rezistenta!De ea se ocupa fica-mea la 2 ani!Cu tipul acela de Joola nu am jucat doar cu cele de 3*!
A jucat cineva cu Cornilleau de 3* aprobate ITTF?Ma gandeam sa comand sa incerc!
Comentariu
-
Postat în original de Interzis_16 Vezi postAm eu 1 buc Donic Coach cu care am jucat o singura data si mi se pare execrabila....grea,necesita atingeri usoare dar per total destul de rezistenta!De ea se ocupa fica-mea la 2 ani!Cu tipul acela de Joola nu am jucat doar cu cele de 3*!
A jucat cineva cu Cornilleau de 3* aprobate ITTF?Ma gandeam sa comand sa incerc!
Dintre mingile cu care se joaca la Bistrița la centrul olimpic (ma refer la mingile de antrenament, nu cele de 3 stele) clasamentul e urmatorul:
1. Donic Coach - cele mai cautate (sunt si cele mai grele)
2. Tibhar Basic
3. Butterfly Youth - putin cam usoare
4. Stiga (posibil sa fie modelul Club Select)- niste mingi cu dimensiuni mai mari de 40 si poate de asta sar mai ciudat.
Asta e atat parerea mea personala cat si a majoritatii colegilor de antrenament.lemn: Primorac Carbon black tag
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
-
Double Fish 3 stele sunt facute de gainile din China - 2/3 din ele. Altfel, bune mingi.
DHS 3 stele - de la gaini.
Tibhar 3 stele - oua din Germania.
Yasaka 3 stele - decente, dar cam usoare
Butterfly 3 stele - rotunde, bune, dar daca sufli spre ele se sparg
Nittaku 3 stele - bune, rotunde, rezistente, dar scumpe. Se fac lucioase si aluneca pe masa, deci degeaba sunt rezistente.
Joola Gold 3 stele - bune, ieftine, rotunde, cam usoare.
Joola 40 3 stele ambalaj albastru - ovale, usoare, se sparg repede, ceva mai ieftine
Donic 3 stele - nu am prea folosit, dar sunt cam ovale si unele nu prea rezista.
De antrenament:
Yasaka Superior 40 - oua din Suedia sau unde or fi fabricate (China?)
Donic Coach - decente pentru cutie
Double Circle - oua din China, dar rezistente
Butterfly de antrenament imprimeu albastru - oua usoare
Gewo 2 stele - oua si se sparg repede
Gewo 3 stele - nu sunt de competitie, sunt putin mai rotunde, dar nu mai rezistente ca cele 2 stele
Joola Magic imprimeu negru - rezistente, ovale cam multe, destul de grele
Cam astea sunt cele probate de mine de-a lungul timpului.
Comentariu
-
Nittaku 3 stele se fac lucioase pentru ca nu sunt de antrenament, de jocuri de 3-4 ore de cinci ori pe saptamana! Sunt cele mai bune la nivel international exact pt. ceea ce sunt facute adica pentru concurs, un meci nu tine mai mult de 1 ora cu indulgenta! In acea ora sunt cele mai bune!Parerea mea!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
-
Postat în original de grasomega Vezi postDouble Fish 3 stele sunt facute de gainile din China - 2/3 din ele. Altfel, bune mingi.
DHS 3 stele - de la gaini.
Tibhar 3 stele - oua din Germania.
Yasaka 3 stele - decente, dar cam usoare
Butterfly 3 stele - rotunde, bune, dar daca sufli spre ele se sparg
Nittaku 3 stele - bune, rotunde, rezistente, dar scumpe. Se fac lucioase si aluneca pe masa, deci degeaba sunt rezistente.
Joola Gold 3 stele - bune, ieftine, rotunde, cam usoare.
Joola 40 3 stele ambalaj albastru - ovale, usoare, se sparg repede, ceva mai ieftine
Donic 3 stele - nu am prea folosit, dar sunt cam ovale si unele nu prea rezista.
De antrenament:
Yasaka Superior 40 - oua din Suedia sau unde or fi fabricate (China?)
Donic Coach - decente pentru cutie
Double Circle - oua din China, dar rezistente
Butterfly de antrenament imprimeu albastru - oua usoare
Gewo 2 stele - oua si se sparg repede
Gewo 3 stele - nu sunt de competitie, sunt putin mai rotunde, dar nu mai rezistente ca cele 2 stele
Joola Magic imprimeu negru - rezistente, ovale cam multe, destul de grele
Cam astea sunt cele probate de mine de-a lungul timpului.Extinde
Astept detalii depre Cornilleau 3*!
Comentariu
Comentariu