Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnule,SERBAN,cand veti organiza urmatorul turneu B la CLUJ?Imi pare rau ca in turneul din 10-10-2009 l-am "ratat" pe mister forhand.Poate cu alta ocazie.Sa invat de la el lovitura de rever
Mister Forhand promite ca iti mananca ficatii inainte de a invata de la el lovitura de rever.
Iti declara razboi>.
Accept provocarea ,dar sa ai grija sa nu faci entorsa la pumnul mainii drepte daca te fortezi prea mult cu reverul.Ar fii pacat pentru tine,deoarece esti UNIC la aceasta lovitura,l-ai face invidios si pe MA LIN,WANG HAO si toata natia tenisistica chinezeasca.
Mister Forhand promite ca iti mananca ficatii inainte de a invata de la el lovitura de rever.
Iti declara razboi>.
Accept provocarea ,dar sa ai grija sa nu faci entorsa la pumnul mainii drepte daca te fortezi prea mult cu reverul.Ar fii pacat pentru tine,deoarece esti UNIC la aceasta lovitura,l-ai face invidios si pe MA LIN,WANG HAO si toata natia tenisistica chinezeasca. [/quote:262wttj1]
Mersi fain, dar pana acum am reusit sa imi port singur de grija.Ar fi indicat ca, la Valeni sa vi cu testamentul facut si eu sa fiu principalul mostenitor.PA!
Comentariu