Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

comparatie SONEX JP SOFT vs SRIVER G2

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• comparatie SONEX JP SOFT vs SRIVER G2

Salutare,
    Ati putea sa-mi spuneti, din experienta voastra, cum e SONEX JP SOFT in comparatie cu SRIVER G2, SRIVER G2 cu BRYCE si CERMET cu BRYCE referitor la viteza, spin, control si cum se comporta toate acestea la topspin?
    Multumesc anticipat

Re: Ajutor! comparatie fețe

Sonex JP Soft nu sunt prea soft , adica trebuie sa bagi mingea in burete ca lumea ca sa dai spin dar atunci e ok ai si control si spin. Sriver G2 sunt mai rapide ca Sonex si cred ca mai grippy.
    Cermet sunt prea moi , adica fleasca si eu nu prea m-am descurcat sa joc cu ele. Unii le lauda pt control , dar asta poate daca joci flat. La spin trebuie sa ai grija sa nu dai prea tare - cred ca sunt fețe pt softies , ca sa zic asa.
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

am cumparat si eu o pereche de fete sonex jp soft de la d-nul tibi
      pe linga faptul ca pretul este ok-70 ron /buc,in realitate costa dublu o fata,am fost f.multumit.au control f.bun,cind tai mingea adversarul greseste mai mult,au viteza buna
      eu sint multumit
      merita incercat

Comentariu

sriver g2 este destul de tare medium bryce la fel ,iar cu cermet n-am jucat dar totusi cred ca sonexu jp are control un pic mai bun ca celalalte cat despre viteza este mai mare ca la g2 si mai mica ca la bryce spin destul de bun

Comentariu

mersi mult pt informatii,...daca mai sunt si altii care pot sa ma ajute, ii poftesc cu drag

Comentariu

Eu as vrea sa stiu cum sunt Donic-urile fata de Sriver FX?
            FH: Butterfly Sriver FX
            Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
            BH: Butterfly Sriver FX
            Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

Postat în original de tzunny
              Eu as vrea sa stiu cum sunt Donic-urile fata de Sriver FX?
              Salut,
              Am jucat mai demult cu Sriver FX, iar acum joc cu Sonex JP Soft. Sonex-urile is putin mai tari (dar nu cu f mult) ca Sriver-urile, mai rapide si cu mai mult spin, dar au si un simt foarte bun. Daca vrei ceva cu putere mai mare decat Sriver FX, daca simti ca nu-ti ofera destul, atunci Sonex JP Soft e numa' bun.
              Sper ca te-am lamurit

Comentariu

Mersi mult pt info.
                Nashul meu nu mai joaca cu mine de cand mi-am schimbat paleta fiindca spune ca ea face diferenta intre noi, el avand o paleta no-name. A jucat cu a mea de atunci (Lemn Tibhar Smash si fete Butterfly Sriver FX) si i-a placut mult.
                Acum cand mi-am schimbat lemnul, l-am pastrat pe cel vechi. Vreau sa-i pun niste fete si sa ii fac cadou de ziua lui o paleta profi.
                Nu vreau sa iau neaparat Sriver FX, dar caut ceva asemanator si un pic mai ieftin..
                Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/

Comentariu

Daca vrei sa iesi mai ieftin cu,, NASU'',cumpara varianta asta 2,0 sau max-59ron/buc
                  este cea mai apropiata de ce cauti tu.
                  control-7
                  viteza-8
                  efect-9+
                  www.tenismasa.ro

Comentariu

Deocamdata vad ca tu esti "Nasu" lui. Ajuta omul sa aduca lucrurile pe fagasul lor normal.
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

Donic Vario Cooper S sau Donic Sonex JP Soft? Diferenta de pret dintre ele nu este foarte mare, dar care din ele este mai apropiata ca si caracteristici de Sriver FX? Sau care mi-o recomandati pt lemnul Tibhar Smash (ALL)?

Comentariu

DONIC VARIO COPPPER ar fi cea mai apropiata

Comentariu

Procesare...
                        X