Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Iar eu sunt curios de ce se accepta serviciul din mana la turneul Amatour
Nu vreau sa spun ca majoritatea servesc din mana, departe de mine gandul asta, dar l-am vazut chiar pe domnul care a castigat Amatourul Timișoara cum servea foarte des din mana, chiar am apreciat la un moment dat ca servea cam 50% din mana, 30% ascuns de antebrat si abia 20% corect. De curiozitate, am urmarit 2 meciuri ale domnului Rusu, si am impresia ca o facea poate fara sa vrea, si din cauza ca nu-i atragea nimeni atentia. E pacat, pt ca oricum jocul dansului e foarte bun, si probabil ca ar fi castigat acele meciuri si servind corect.
Nu vreau sa spun ca majoritatea servesc din mana, departe de mine gandul asta, dar l-am vazut chiar pe domnul care a castigat Amatourul Timișoara cum servea foarte des din mana, chiar am apreciat la un moment dat ca servea cam 50% din mana, 30% ascuns de antebrat si abia 20% corect. De curiozitate, am urmarit 2 meciuri ale domnului Rusu, si am impresia ca o facea poate fara sa vrea, si din cauza ca nu-i atragea nimeni atentia. E pacat, pt ca oricum jocul dansului e foarte bun, si probabil ca ar fi castigat acele meciuri si servind corect.
Bine zis Metall. Cred ca nu e rea vointa ci pur si simplu emotia inclestarii.
He, he!
Asta-i boala grea, nu cred ca o fac intentionat, asa s-au obisnuit si daca arunca mingea mai sus poate o scapa pe jos. Pe mine de altfel nici nu ma deranjeaza.
La Valenii de Munte a fost arbitrata o semifinala tocmai pentru a se sanctiona chestia asta, apoi a venit finala in care nici nu mai stiai ce sa spui, ca amandoi serveau din mana.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Si eu care am probleme cu un coleg, care zice ca servesc gresit cand arunc mingea cel putin 30 de cm inaltime, din cauza ca mingea ia si o deplasare pe orizontala de vreo 10 cm pana revine pe paleta!!!!!
da si eu locul 6 m-a batut DANELIUC GABI cu niste plezneli de nu-mi vine sa cred ca a intrat a prins o zi buna ce sa zic
Ma alatur si eu ultimelor victime ale killerului Gabi Forhand,noua spaima a atacantilor
...Ii multumesc pe aceasta cale ca mi-a oferit ocazia la Valeni sa urmaresc din tribune superbele meciuri din faza superioara
las ca data viitoare cand mai joc cu gabi nu o sa mai ia set ,m-am prins cum trebuie jucat cu el bine ca n-am pierdut intr-o competitie mai importanta,cand am vazut cu cine jok dupa ce am castigat 3-2 la avantaje cu iusean, ma gandeam cum o sa jok dupa urmatorul tur insa nu am mai apucat daca nu stiam ca i pe 32 in clasamentul amatur as fi zis ca ma las de ping pong daca ma bate ,asta e din greseli invatam
ps: abia astept sa jok cu el
las ca data viitoare cand mai joc cu gabi nu o sa mai ia set ,m-am prins cum trebuie jucat cu el bine ca n-am pierdut intr-o competitie mai importanta,cand am vazut cu cine jok dupa ce am castigat 3-2 la avantaje cu iusean, ma gandeam cum o sa jok dupa urmatorul tur insa nu am mai apucat daca nu stiam ca i pe 32 in clasamentul amatur as fi zis ca ma las de ping pong daca ma bate ,asta e din greseli invatam
ps: abia astept sa jok cu el
Eu l-am urmarit la un meci din grupele superioare in care il "nenorocea" pe un coleg de al meu si nu intelegeam ce joaca (fara suparare Gabi), "plesnea" pe masa tot ce venea pe FH. L-am si intrebat de unde este (trebuia sa ma si trag in poza cu el , vad ca usor usor devine celebru )
Din cate stiu, a fost cu Rusu Stefan si in grupa superioara si cred ca a si castigat acel prim meci.
Am pierdut si eu cu Gabi (1-2 in grupa) . Nu il subapreciati , omul nu plezneste , pus si simplu da topspin gen penholder (doar ca e cu paleta mult deskisa - cred ca si combinatia Bryce+PC are un rol aici) . Pe mine m-a impresionat faptul ca juca clasic penholder pe rever - mi-a pus pe masa vreo 5 smashuri pe care i le-am dat tocmai in rever pt ca credeam ca nu scoate.
BAI FRATILOR VOI NU ATI OBSERVAT CA LA TURNEUL DE LA TIMISOARA STEFAN OPRESTE MECIUL CAND ESTE CONDUS
FACE CE VREA EL
AM JUCAT CU EL PE TABLOU DE 16 SI MA BATUT 3-1 LA TIMISOARA
PT SIMPLU FAPT CA AM STRIGAT SHOW LA PUNCT CASTIGAT
SI MI-A SPUS CA SHOW SE STRIGA LA CAINI NU LA TENIS
UITATI LIPA DE FAIR PLAY'
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Adica e lipsa de fair-play ca te-a batut cu 3-1?
In alta ordine de idei, cunosc un personaj care racneste "show" la fiecare punct castigat de se cutremura IDM-ul si cam agaseaza toti jucatorii de pe langa el, nu numai pe adversar
Chiar, de ce se striga "show" si nu se bucura lumea ca romanul neaos cu "foarte tare!!" sau alte epitete specifice etniei?
BAI FRATILOR VOI NU ATI OBSERVAT CA LA TURNEUL DE LA TIMISOARA STEFAN OPRESTE MECIUL CAND ESTE CONDUS
FACE CE VREA EL
AM JUCAT CU EL PE TABLOU DE 16 SI MA BATUT 3-1 LA TIMISOARA
PT SIMPLU FAPT CA AM STRIGAT SHOW LA PUNCT CASTIGAT
SI MI-A SPUS CA SHOW SE STRIGA LA CAINI NU LA TENIS
UITATI LIPA DE FAIR PLAY'
Bogdan, mi-a fost tare greu sa citesc ce-ai spus tu aici, dar hai sa revenim la ideile principale din mesaj, pe care cu greu le-am distins. Din cate imi dau seama, problemele tale au fost urmatoarele:
1. Adversarul a oprit meciul cand a fost condus - daca esti bun, revino si cu amanunte/exemple care sa-ti sustina punctul de vedere
2. Ti-a adresat cuvinte pe ton probabil ridicat, ca sa te scoata din mana, motivand acel "Show" emis de tine
Daca am gresit , te rog corecteaza-ma.
P.S. Intrebare: arbitru ati avut la meci?
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Oricum,domnu Peiov cand putem sa vedem si noi tot clasamentul?
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu