Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sugestii si Reclamatii PETROLOFISI

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Sugestii si Reclamatii PETROLOFISI

TOTI CEI CARE VOR SA MA FACA INTR-UN FEL VA ROG POSTATI AICI!!! DINTOTDEAUNA AM FOST FASCINAT DE CEI NEMULTUMITI DE VIATA IN GENERAL.CU DEOSEBITA CONSIDERATIE CONDUC UN MAGAR!!! DACA AVETI O PROBLEMA SCRIETI AICI!!!JIGNIRILE SAU LIPSA DE RESPECT SE VOR LASA CU ANGAJAREA UNUI LUNATIC!!!
    Blade:Balsa Carbo X5
    Fh:Bryce
    BH:Bryce
    NU RISTI NU PIERZI!! DAR NICI NU CASTIGI!!!

Re: Sugestii si Reclamatii PETROLOFISI

Magarul e un animal sfant. Asa ca cei care au atribuit o conotatie peiorativa expresiei "esti un magar" au gresit, pt. ca de fapt este un compliment. Si apropo de asta: ai permis de condus magarul?
    Lemn- Bty Viscaria
    FH - TENERGY 05
    BH - TENERGY 80

Comentariu

Sara' buna,
      V-am trimis doua mesaje private, unul azi unul ieri, in care v-am pus o singura intrebare, la care doresc un raspuns, daca se poate, desigur.
      Cu ocazia acestui nou subiect sper sa "remarcati" acest mesaj si sa-mi raspundeti la dificila intrebare si anume cat costa o Yasaka Fusion, pt ca am vazut ca aveti la vanzare o astfel de fata.
      Va multumesc din adancul sufletului si va doresc sa aveti cat mai putine mesaje in cadrul acestui subiect.

Comentariu

Cu respect, astept si eu un raspuns de la dvs sub orice forma...dar un raspuns. Aparitia acestui nou subiect indica faptul ca mai deschideti si calculatorul.
        Multumesc.

Comentariu

Procesare...
        X