Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Combinatia potrivita?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Combinatia potrivita?

Buna tuturor!Ma numesc Andrei am 16 ani si sunt nou inscris in forum.Nici nu credeam ca exista in Romania asemenea site (foarte fain!)Acum am si eu cu cine sa discut despre aceasta pasiune(devenita boala...)tenisul de masa.Eu practic acest sport de 4 ani si joc destul de bine zic eu,oricum,la mine in judet(Neam
    t)sunt al doilea in clasament,mai bun ca mine fiind alt baiat(Opincaru Marius)--locul 9 pe tara.Folosesc fete rapide si un lemn usor(FH Sriver FX,BH Bryce,lemn Stiga Hypertech CR 35/45)Credeti ca am facut o combinatie buna?Trebuie sa mentionez ca sunt un jucator din categoria All+-Off-(fetele nu sunt noii deoarece nu imi permite bugetul)

Daca ai facut alegerea buna aia numai tu poti sa zici pentru ca depinde de cat de bine te acomodezi cu paleta si nu neaparat de performantele mecanice (viteza, efect) ale paletei.
    Ideea de baza in momentul in care cumperi o paleta este ca paleta sa fie in `stilul` tau de joc, daca joci pe scurte nu ar fi normal sa-ti iei o paleta rapida ca toate mingile le `inalti` cu ea ci una all+, daca joci pe contre e mai buna una rapida (off- sau off), iar daca esti topspinist ai nevoie de o paleta cu fete cat mai noi si cu efect cat mai mare pentru a putea `ridica` eficient mingea.
    Sfatul meu este sa incerci mai multe palete chiar si ale colegilor sau a altor jucatori, dar cel mai bun sfat cu privire la paleta iti poate da un antrenor cat de cat profesionist care iti cunoaste stilul de joc si are experienta in domeniu.

In legatura cu paleta ta eu am o singura mirare: de ce folosesti bryce pe rever si nu pe forhand?

Si inca ceva nu ai precizat grosimea fetelor.

Daca doresti sa-ti cumperi o paleta noua la un moment dat te ajutam cu placere, si eu zic ca la un buget de 50-60 de euro ai putea sa-ti cumperi o paleta noua cu care jocul tau va fi cu totul altul.

Comentariu

Salut Andrei....bine ai venit pe forum. Nu stiu daca am inteles eu bine sau nu...dar din ce zici tu reiese ca joci profesionist pe undeva. Noi suntem amatori...asa ca mai degraba o sa te intrebam noi pe tine diverse chestii.

Comentariu

Folosesc Bryce pe BH deoarece fata asta e mai uzata decat cealalta si i-a cam scazut viteza si efectul si plus ca ma impac mai bine pe FH cu o fata mai flexibila(mai soft)deoarece imi permite sa dau topspinul mai apasat,mai in forta.

Comentariu

Postat în original de Andrei
          Folosesc Bryce pe BH deoarece fata asta e mai uzata decat cealalta si i-a cam scazut viteza si efectul si plus ca ma impac mai bine pe FH cu o fata mai flexibila(mai soft)deoarece imi permite sa dau topspinul mai apasat,mai in forta.
          hmmmmmm, daca vrei sa faci performanta cat de cat, trebuie neaparat si obligatoriu sa-ti cumperi fete noi.

Comentariu

HELLO ANDREI,
            NU UITA CA ANTRENAMENTUL E MAI IMPORTANT DECAT PALETA !
            Blade DR. Neubauer special
            Forhand Donic Barracuda
            Backhand Neubauer DIamant

Comentariu

Procesare...
            X