As vrea sa stiu ce parere aveti despre lemnul Maze Passion OFF-, mai intai ca lemn si daca se preteaza sa pun pe el Tenergy 64 si 25? Am nevoie de un control mai bun, in prezent folosesc Photino OFF+ si fete Tenergy 64 (mult prea rapide ptr. mine). Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
sfat ptr. maze passion OFF-
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1453
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Re: sfat ptr. maze passion OFF-
Sa inteleg ca vei vinde lemnul b-fly Photino?VALENII-DE-MUNTE reprezinta un prilej foarte bun sa "scapi" de el.In caz afirmativ,poate afisezi si un pret?.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
senior- 25.nov.2008
- 1282
- Bucharest, Romania
- 55
Likes given: 35Likes received: 8
Postat în original de blacksmartAs vrea sa stiu ce parere aveti despre lemnul Maze Passion OFF-, mai intai ca lemn si daca se preteaza sa pun pe el Tenergy 64 si 25? Am nevoie de un control mai bun, in prezent folosesc Photino OFF+ si fete Tenergy 64 (mult prea rapide ptr. mine). Multumesc
LE- Am jucat cu ea cu fetele din semnatura (Tenergy 05 si Sriver G3FX) si merge foarte bine. Nu stiu de celelate.TsE
Comentariu
Postat în original de TsEPostat în original de blacksmartAs vrea sa stiu ce parere aveti despre lemnul Maze Passion OFF-, mai intai ca lemn si daca se preteaza sa pun pe el Tenergy 64 si 25? Am nevoie de un control mai bun, in prezent folosesc Photino OFF+ si fete Tenergy 64 (mult prea rapide ptr. mine). MultumescTimo Boll Alc ST
FH/BH: Tenergy 64 2.1 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro