Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Da.... foarte educativ din partea ta![/quote:2l7rtn5l]
Nu toti au bunul simt si cei 7 ani de acasa daniele.Ce sa`i faci si eu am vb ceva cu el pe mp si mi sa parut tare smecheras.Tot la misto vorbeste. No offence
In primul rand furk sau cum te cheama tu m-ai cam luat de sus cu semnatura ta de parca ce mare jucator de tenis de masă ai fi(poate ca esti dar eu unul personal n-am auzit de tine).In al doilea rand am spus ca stirea e putin intarziata deoarece Sargu Mihai a plecat in Franta in luna august.
Lemn DHS Hurricane King
Fete:Butterfly Tenergy 25 forhand,Yasaka Pryde backhand
mie mi se pare ca v-o vorbit in acelasi mod in care ati vorbit si dumneavoastra.....
nu v-a placut huh???
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
In primul rand furk sau cum te cheama tu m-ai cam luat de sus cu semnatura ta de parca ce mare jucator de tenis de masă ai fi(poate ca esti dar eu unul personal n-am auzit de tine).In al doilea rand am spus ca stirea e putin intarziata deoarece Sargu Mihai a plecat in Franta in luna august.
Am scris ce am avut de scris iar la final miam scris numele.Imi cer scuze pentru aceasta obraznicie.Si nu nu sunt un mare jucator , ci un simplu pasionat al acestui sport.Eu cred ca nu te-am luat la misto cum ai facut-o tu.
Daca aveti chef ce scandal si mistocareala incercati in alta parte nu aici.Noi intram si postam pe forum cu alte scopuri.
Comentariu