BUNA!ma numesc radu domuta sunt din satu mare si sunt nou in acest forum joc tenis de 2 ani nu prof.ci cu prieteni de 3 ori pe saptamina.as dori sa-mi iau o paleta si daca ma puteti ajuta tenergy 64 daca este bun si in acest pachet se afla doua fete rosu si negru sau numai una?am primit un sait http://www.tt-shop.ro au preturi bune?.iar lemnul mi sa spus sa iau batterfly.cu mult res.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
tenergy 64 e bun pentru un incepator?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Re: ajutor de incepator
La fete, pretul se exprima intotdeauna per bucata, nu pereche. Tenergy 64 este buna dar nu pt dvs. Va rog sa nu o luati ca ofensa.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
E una din cele mai rapide fete la moment...nau control deloc..
o luati degeaba si dati si o gramada de bani pe eaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanE una din cele mai rapide fete la moment...nau control deloc..
o luati degeaba si dati si o gramada de bani pe eaButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
Re: ajutor de incepator - tenergy 64?
fete : Donic Sonex JP Soft 2.0 sau MAX sau Butterfly Solcion 2.1
lemn : ceva allround...sunt destule lemne bune de unde sa alegi
PS : sunt cativa oameni pe forumul asta care vand materiale la niste preturi mai mult decat rezonabile...de exemplu : domnul tibi (care mi-a facut si mie paleta si sunt extrem de multumit de serviciile dumnealui) sau domnul valigti--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
Postat în original de JaxPostat în original de mandrubogdanE una din cele mai rapide fete la moment...nau control deloc..
o luati degeaba si dati si o gramada de bani pe eaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPostat în original de JaxPostat în original de mandrubogdanE una din cele mai rapide fete la moment...nau control deloc..
o luati degeaba si dati si o gramada de bani pe eaButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
va multumesc mult am achizitionat o paleta si sper sa mi se potriveasca,sunt nerabdator sa pot sa o probez.cu mult respect
Comentariu
Postat în original de adriankpai lauda-te... ce ai achizitionat?
Comentariu
eu va recomand butterfly maze advance all+ si fete tenergy05 dar in nicun caz 64 fiindca sunt prea rapide si o sa dati toate mingile afara....le puteti gasi pe toate aici: http://www.tt-shop.roBLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH:TENERGY 05
BH:TIBHAR TORPEDO
Comentariu
sunt curios ce sia luatBLADE: PRIMORAC CARBON OFF+
FH:TENERGY 05
BH:TIBHAR TORPEDO
Comentariu
deci;lemn BalsaCarba x3
fata;bryce speed.
si pentru marele meu adversar (asociatul meu)
lemn;schlager precision
fata;............
ce ziceti am facut alegere buna ?cu respect
Comentariu
Ambele sunt lemne excelente. Ramane sa vedeti cum va veti intelege fiecare cu ele. Eu va urez multa bafta!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Lemnele sunt bune dar fetele cam rapide pt incepatori.Pe viitor incercati fete Pryde 30,Coppa JO Silver,Sonex JP Gold etc.Cereti sfaturi si ascultati iar in Satu Mare puteti apela la sfaturi la domnul antrenor Gergely il gasiti la sala de tenis din incinta stadionului.Lemn DHS Hurricane King
Fete:Butterfly Tenergy 25 forhand,Yasaka Pryde backhand
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:10.Procesare...X
Comentariu