Mi-am luat si eu o masa de tenis active indoor 150 si vreau sa stiu daca este greu de montat? multumesc anticipat
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
masa de tenis active indoor 150
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: masa de tenis active indoor 150
Pai daca ai luat-o deja, mai conteaza daca se monteaza usor sau nu?Marc Barbu
Trebuia sa postezi la Echipament! Aici se posteaza doar anunturi!FH: Butterfly Sriver FX
Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
BH: Butterfly Sriver FX
Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/
Comentariu
Vezi ca ti-au dat si un manual care iti arata cum s-o montezi...urmareste atent ce-ti scrie acolo si mai i-a pe cineva langa tine sa te ajute..sa nu incurci pe acolo sa pui mai multe saibe sau cum le-o spune si la alea unde nu trebuie etc.baftaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanVezi ca ti-au dat si un manual care iti arata cum s-o montezi...urmareste atent ce-ti scrie acolo si mai i-a pe cineva langa tine sa te ajute..sa nu incurci pe acolo sa pui mai multe saibe sau cum le-o spune si la alea unde nu trebuie etc.bafta
Da tot nu neam descurcat cum o trebuit.
Bafta la montat, si sa ai bormasina.Ca eu cu bogdan fara nu am reusit .Bafta
Comentariu
Postat în original de furkPostat în original de mandrubogdanVezi ca ti-au dat si un manual care iti arata cum s-o montezi...urmareste atent ce-ti scrie acolo si mai i-a pe cineva langa tine sa te ajute..sa nu incurci pe acolo sa pui mai multe saibe sau cum le-o spune si la alea unde nu trebuie etc.bafta
Da tot nu neam descurcat cum o trebuit.
Bafta la montat, si sa ai bormasina.Ca eu cu bogdan fara nu am reusit .BaftaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
am montat si eu una. in 2h, in 2 oameni a fost gata. ar fi util sa ai o bormasina din aia ce infileteaza automat si suruburi. din acelea fara fir. vezi ca are manual si daca urmezi exact pasii dati nu o sa faci nici o eroare.
intr-un singur punct am avut o problema. la montarea aparatorilor de tabla. dar banuiesc ca pana acum ai montat-o deja. musai insa sa fie 2 oameni ca altfel e greu.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:14.Procesare...X
Comentariu