asi dori sa salut pe toata lumea ! am citit undeva ca unele lemne se lacuiesc . de ce își daca acest lucru nu afecteaza caracteristicile lemnului multumesc anticipat pentru raspunsuri
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lacuirea lemnelor
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
Re: lacuirea lemnelor
Va salut si eu si bine ati venit
Mai nou lemnele se lacuiesc acum din cauza solutiei pe baza de apa care are,,calitatea '' de a umbla la lemn,adica daca lasati mai mult timp o fata lipita cu apa,exista riscul de a se rupe mici aschii din lemn la deslipire,daca o deslipiti mai rapid,in graba si nu numai si chiar este posibil sa se rupa si fata
De aceea este bine cam la 14 zile sa efectuati din nou procedeul de dezlipire-relipire
Mai ales ca sa renuntat la solutia veche de lipit cu solventi chimici
Insa solutia pe baza de apa are calitatea de a respecta performantele(efect,control,viteza) fetei pe care o lipiti,intr-un timp mai indelungat.
Daca lacul este special pentru palete,nu influenteaza saritura lemnului
Asta este parerea mea dar pot fi si altele
Trebuia sa postezi la Echipament! Aici se posteaza doar anunturi!FH: Butterfly Sriver FX
Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
BH: Butterfly Sriver FX
Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/
Comentariu
Visco, tu l-ai mutat? Fiindca initial era postat la Anunturi.FH: Butterfly Sriver FX
Blade: Butterfly Balsa Carbo X5
BH: Butterfly Sriver FX
Produse procurate de la valigti: http://s221.photobucket.com/albums/dd222/valigti/
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
de unde iau lac? de care, cum se procedeaza?
multumescBlade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
am si lac XIOM-30 lei
lemne
fete
daca cumparati lemn si fata de la mine ,lacuitul este gratuit
daca nu-30 lei
transport-5 lei
multumesc
0728747067
Comentariu
..Pentru Rogerpustiul, lemnele Stiga din gama NCT din care face parte si HW nu au nevoie de lacuire, suprafata lor este facuta pentru adeziv pe baza de apa, daca fata se dezlipeste greu sau adezivul se ia greu de pe lemn inseamna ca ai pus prea mult adeziv, daca se aschiaza motivul este acelasi sau posibil sa fi fost lovit de masa si in acest caz nici lacuirea nu are ce sa faca. Pe clipperul meu care are tendinta sa se aschieze, inainte de a da cu adeziv, binenteles in strat foarte subtire, dau un strat subtire de fixativ pentru par si nu mai am probleme. Deasemeni nu este nevoie sa lacuiesti lemnele cu ultimul strat de hinoki, de pe ele se scot fetele cel mai usor indiferent de adezivul folosit..
Comentariu
Pt ca sa ajuns la aceasta discutie, vreau sa va spun ca adezivul pe baza de apa, "a reusit" sa-mi scoata miez dintre fibrele de hinoki care sunt la mai putin de 2mm distanta. Nu a fost ceva foarte grav, dar nu am asteptat sa devina. Din pacate, la hinoki, se schimba putin moliciunea aceia extraordinara a suprafetei dar fenomenul se poate minimaliza printr-o lacuire f fina.
Eu adaug apa cam 1/4 din volum la "lacul pe baza de apa" si dau un singur strat, fara sa trec cu aplicatorul de doua ori in acelasi loc. Astfel, lacuirea mea este extrem de fina, aproape ca nu se vede, dar isi face treaba Am observat ca sprayul fixativ de par, daca este dat f fin, se ia pe adezivul ramas pe fete si in timp, lasa unele zone de pe lemn expuse.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
organizator local- 05.oct.2007
- 1975
- Comănești
- 48
Likes given: 89Likes received: 358
aveti dreptate ,s-au luat niste fibrisoare minuscule pe fata de asta ma interesa lacuitul.
multumesc pentru raspuns.Blade: Xiom Strato
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy 05
Comentariu
Chiar daca nu s-ar lua fibre, problema este ca la fiecare lipire, pui APA direct pe lemn, ceea ce nu este deloc bine.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Lacul nu lasa sa intre solutia in lemn adica cu timpul nu se ingreuneaza dupa mai multe lipituri .Lemn DHS Hurricane King
Fete:Butterfly Tenergy 25 forhand,Yasaka Pryde backhand
Comentariu
Ce tocmai ca nu domnule Visco?Adica vreti sa spuneti ca afirmatia mea nu e adevarata?Eu spun sa verificati greutatea lemnului de fiecare data cand schimbati fetele(asta in cazul in care schimbati)Lemn DHS Hurricane King
Fete:Butterfly Tenergy 25 forhand,Yasaka Pryde backhand
Comentariu
Postat în original de No pain,no gainCe tocmai ca nu domnule Visco?Adica vreti sa spuneti ca afirmatia mea nu e adevarata?Eu spun sa verificati greutatea lemnului de fiecare data cand schimbati fetele(asta in cazul in care schimbati)
Astfel ca a ramas ca si cum ar fi o urmare a postului dumneavoastra, ceea ce nu e real.
Cu alte cuvinte, ceea ce vedeti, nu-i adevarat! Iar ceea ce afirmati este oarecum corect, desi ideia este ca lemnul se lacuieste in primul rand pt a impiedica exfolierea, al doilea pt a putea da jos fetele lipite cu adeziv pe baza de apa, cat de cat in conditii normale si a treia, pt a nu uda lemnul cu apa din adeziv de fiecare data cand lipim fetele.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:03.Procesare...X
Comentariu