Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Domnule Robert daca aflati ceva va rog sa-mi dati si mie un mesaj...multumesc
Ploiești-ul este ''sec'' in ceea ce inseamna tenisul de masa jucat asa cum trebuie si pe ce trebuie... prin implicarea unor baieti deosebiti, se poate juca insa absolut bestial martea si joia la Baicoi intre orele 6-9...trebuie sa vorbiti cu Luci Bozga sau Victor Foca despre costuri, taxe si alte detalii...ii gasiti pe acest forum...profit inca o data de acest raspuns sa ii felicit pentru conditiile pe care le-au realizat, si stiu foarte bine ca n-a fost usor deloc
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Ploiești-ul este ''sec'' in ceea ce inseamna tenisul de masa jucat asa cum trebuie si pe ce trebuie... prin implicarea unor baieti deosebiti, se poate juca insa absolut bestial martea si joia la Baicoi intre orele 6-9...trebuie sa vorbiti cu Luci Bozga sau Victor Foca despre costuri, taxe si alte detalii...ii gasiti pe acest forum...profit inca o data de acest raspuns sa ii felicit pentru conditiile pe care le-au realizat, si stiu foarte bine ca n-a fost usor deloc
Multumesc mult domnu' Horia,puteti sa-mi dati si mie prin MP un nr de tel al domnului Luci Bozga sau Victor Foca??
v-as fi foarte recunoscator..multumesc
DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05 BH: Giant Dragon Talon
Multumesc mult domnu' Horia,puteti sa-mi dati si mie prin MP un nr de tel al domnului Luci Bozga sau Victor Foca??
v-as fi foarte recunoscator..multumesc
Incearca te rog sa cauti pe forum, e foarte probabil sa fie mentionate undeva...
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Buna seara,
Sunt un cetatean din ploiesti , si as vrea sa stiu in Ploiești unde se poate juca tenis de masă?
Stiu ca a fost odata ( de curand) pe Paltinis.... a fost la fostu' Why-not.... mai este doar la Musca la facultate cand nu este frig.
In alte parti mai stie cineva? si daca se poate sa nu fie asa de scump ca in alte orase sunt baruri unde te duci si te joci cat vrei fara sa platesti .... sau tot felu' de organizatii de tineret unde au mese de ping-pong si mai multe.....
Deci cine ma poate ajuta si pe mine? Oricum sunt amator si incepator sa nu ma trimita cineva la vre-un club cum era la Ilie Oana , unde nu primea decat pentru performanta.
La sala sporturilor acum cativa ani buni stiu ca erau mese de tenis doar veneai cu paletele , mingiile si fileu , acum nu am mai vazut.
Deci cine ma poate ajuta ?:-s
Va salut !
Salut,
Ultima oara cand am trecut prin Ploiești (acum doua saptamani) am jucat tenis de masă intr-un barulet din Baraolt. Cum vii dinspre centru pe 23 August prima strada la dreapta dupa Mos Craciun. E cam inghesuit si sunt doar vreo 4 mese, dar ai zis ca esti incepator deci o sa te descurci. Au si palete decente in cazul in care nu ai deja ceva mai bun.
langa 23 august unde zici tu ...... este la "Paltinis" unde s-a desfiintat ca s-a dus un prieten de-al meu si i-a zis ca nu mai este , in vest stiu ca era la fostul Why-not unde avea si 4 mese de biliard si l-a desfiintat adica este inchis de 4 zile... si deobicei cand inchide asa brusc asa ramane )
la Musca langa facultate e prea frig acolo
si in alta parte nu mai stiu unde se poate juca tenis de masă in ploiesti
stie cineva ? si totusi sa nu fie foarte scump .
Dar eu nu inteleg de ce in alte orase sunt mese gratis si aici nici macar cu bani nu sunt) adica la sala Olimpia ar treb sa amenajeze cateva mese si gata? si sa vina omul cu paletele lui , mingiile lui si fileu' lui eventual .
Chiar e un oras foarte idioat Ploiești-ul , parca este la 1000 km de un oras mare ca București sau Brașov :-j .
Am fost de vreo 2 ori acolo si ma gandeam sa fac un review locului(desi nu ma princep foarte bine):
Este pe langa Gara de Sud. Inghesuit pe laterale si lungime, dar ok pe inaltime. Oricum, per total spatiul este acceptabil. Mesele mi s-au parut de buna calitate dar fileele cam slabute. Baietii de acolo prietenosi, am si jucat cateva seturi cu ei.
Per total mie mi-a placut si o sa revin.
Pretul este undeva in jurul a 3 euro/ora (nu mai stiu exact). Exista acolo mingi si ceva palete(cred) dar v-as recomanda sa va duceti cu niste mingi portocalii(mai vizibile indoor in lumina de neon).
Exista si o toaleta mare si curata cu dush(in eventualitatea ca unii dintre voi vor sa se spele si sa se schimbe dupa ce au terminat).
Cum inainte mai fusesem in Ploiești doar in Paltinis, vreau sa mentionez ca acest loc nu se compara cu cel din Paltinis: in Paltinis era un bar cu 1-2 mese de ping pong-plin de fum-, aici este un loc pentru ping-pong unde eventual poti sa iti iei si bere sau sa stai la o masuta. Deci mult mai bine din perspectiva mea.
De recomandat.
programul este intre 11 si 23. pretul intre orele 11 si 17 este de 10 lei/h, iar dupa ora 17 pretul este de 13 lei/h. primesti si un fluturas, la 5 ore ai o ora gratis.
sala este deasupra, la acoperis, intrarea se face pe aleea de langa casa. nu bate soarele, este racoare..
sunt 3 mese, despartite intre ele printr-o plasa verde. spatiul este asa si asa. eu am stat pe partea de la perete si la loviturile mai ample am dat de cateva ori in tavan. pe partea celuilalt jucator tavanul este suficient de inalt. spatiul pe latime si lungime e ok.
fileul slab, facut dintr-o pânza... orice minge trimisa mai tare care atinge fileul trece in partea cealalta. suprafata mesei este buna. inaltimea mesei mi s-a parut cam mica.
primiti palete si mingii dar mai bine veniti cu unele de acasa.
Salut,
Incepand cu luna Septembrie am scazut tarifele pentru tenis de masă.
luni - duminica 11.00 - 17.00 8 RON/ora
17.00 - 23.00 13 RON/ora
In plus, avem si oferte promotionale ce includ si produse din bar ( 1h tenis+2 racoritoare 17RON )
Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de facebook www.facebook.com/amasportcenter
Va asteptam,
Adrian
Comentariu