Ovidiu scuze, tu esti de vina,,, de ce nu ai trimis lemnul inapoi imediat?.?..... daca ai ales sa vezi cum este lemnul , inseamna ca ai ales sa l cumperi,ai ales sa faci afacerea...!!!... asa ceva patesc si eu tot timpul,,,, scuze..... Adica el nu mai vrea sa mai cumpere lemnul, gaseste nu stiu ce scuza, dar asta dupa ce el a incercat lemnul si a vazut ca nu i place, si acum nu stie cum sa mi trimita lemnul inapoi.... Nu este corect, ai incercat lemnul este al tau acum , faci ce vrei cu el.... asa se face, si asa mi se pare corect. asa trebuie sa faci si tu..... imi pare rau, asa este corect.
Cum era sa incerc lemnul si fetele de la tine, si daca nu imi placea cum merge sa gasesc nu stiu ce motiv sa ti trimit inapoi toata paleta...?.... (sti tu la ce ma refer)
Este trist ca multi incerca acest lucru pe Forum, ma refer in general....
Am facut afacerei cu amandoi si pot sa spun ca sunteti corecti,,,, .... o rezolvi tu cumva Ovidiu .... mergi mai departe
Cum era sa incerc lemnul si fetele de la tine, si daca nu imi placea cum merge sa gasesc nu stiu ce motiv sa ti trimit inapoi toata paleta...?.... (sti tu la ce ma refer)
Este trist ca multi incerca acest lucru pe Forum, ma refer in general....
Am facut afacerei cu amandoi si pot sa spun ca sunteti corecti,,,, .... o rezolvi tu cumva Ovidiu .... mergi mai departe
Comentariu