Postat în original de sponeta
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi
Adună
Acest topic este închis
X
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (0 members and 17 guests)
-
vai de ea Limba Romana !
du-te tata si mai da odata Bacu' , iar de nu l-ai dat inca , pune mana pe carte ca e vai de tine !Boys, be ambitious !
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
Postat în original de sponeta Vezi postbuna seara am o problema cu userul vrg am facut un schimb si iam trimis o fata baracuda+tibhar flex iam spus toate defectele la fete el mia dat in schimb un lemn 729 bomb priza toc+fata yinhe max tense cand ia ajuns coletul de la mine mia spus ca fetele nu sunt bune si sa ii trimit coletul inapoi sau 30 de lei iam spus ca lemnul nu il mai am si a ramas sai trimit fata yinhe asa dar am vazut ca are huse de vanzare si iam spus ca ii ofer o fata yasaka phantom 0012 doar taiata pentru 2 huse a fost de acord iam trimis coletul cu fata yinhe + fata yasaka pentru huse . coletul ia ajuns in schimb mie nu mia trimis nimic chiar mia spus ca mia trimis coletul lam sunat si lam intrebat daca mia trimis coletul insa mia raspuns ca nu il trimite pentru fetele cu defecte incat eu iam trimis fata yinhe pentru fete si yasaka pentru huse si nu mia trimis nici o husa[/QUOT
in viata nu poti sa mergi tot timpul pe ideea de lasa ca merge asa!oare chiar nu stii de cuvantul bun simt?deja credibilitatea ta pe forum are foarte mult de suferit!ultimele tranzactii pe care le-ai avut pe forum s-au soldat cu EVENIMENTE!Prima data m-am gandit ca a fost pur si simplu e o greseala ca la urma urmei a gresi e omeneste,dar tu faci prea multe GRESELI!vreau sa vad cum se desfasoara urmatoare tranzactie!daca va mai avea loc!
- - - Actualizat - - -
in viata nu poti sa mergi tot timpul pe ideea de lasa ca merge asa!oare chiar nu stii de cuvantul bun simt?deja credibilitatea ta pe forum are foarte mult de suferit!ultimele tranzactii pe care le-ai avut pe forum s-au soldat cu EVENIMENTE!Prima data m-am gandit ca a fost pur si simplu e o greseala ca la urma urmei a gresi e omeneste,dar tu faci prea multe GRESELI!vreau sa vad cum se desfasoara urmatoare tranzactie!daca va mai avea loc!
asteptam si replica d-lui vrg!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1949
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 115Likes received: 83
Mda
au fost prea multi oameni tepuiti de sponeta oameni pe care eu ii stimez si de la care am avut de invatat mereu !!!
a fost o lectie pentru tanarul sponeta !!!!!!!!!!!
la cati bani am chieltuit pe materiale pina acum nu era o mare prolema dar nesimntirea era prea mare !!!!!!!!!!!!!!!!!
asa ca ma repet a fost o lectie si sper sa ii foloseasca tanarului sponeta:Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
deci in concluzie mi-ati dat teapa deci domnul vrg este tepar dar nu ma face o fata am destule sanatate la totii va salut
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1949
- Uricani, Hunedoara
- 50
Eu cred ca doar mi-am recuperat " paguba " in mod elegant !Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
pai fata chinezeasca care vam trimiso drept paguba cum spuneti dumneavoastra si yasaka phantom noua doar taiata pentru huse dece nu trimiteti husele?
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1949
- Uricani, Hunedoara
- 50
sa ne intelegem .
ai trimis doua fete care sunt dezastru deci nu le pot folosi !
ai trimis o fata pentru lemn + fata mea deci totul este ok
si apropo nu ma mai deranja te rog !!!!!Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Am facut si eu un schimb cu userul VRG din care eu consider ca am iesit cam dezavantajat si i-am cerut macar un calificativ pozitiv ca am fost de cuvant si am trimis ce am promis si am fost promt si inca nu mi-a datBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1949
- Uricani, Hunedoara
- 50
Postat în original de Ben Vezi postAm facut si eu un schimb cu userul VRG din care eu consider ca am iesit cam dezavantajat si i-am cerut macar un calificativ pozitiv ca am fost de cuvant si am trimis ce am promis si am fost promt si inca nu mi-a dat
sau ca esti de partea tinarului sponeta ?Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de vrg Vezi postSa inteleg ca ai o nemultumire ?
sau ca esti de partea tinarului sponeta ?Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4345
- botosani
- 55
Likes given: 3722Likes received: 1713
Mai sponeta...incepi sa devii plictisitor...si mult prea nesimtit pentru a mai avea acces pe acest forum sau cel putin multi altii ar trebui sa te evite neconditionat. Nu stiu care-i scopul tau final, probabil ca astepti sa te imbogatesti de la tepele cu fete second dar mie imi intareste ideea ca esti un mare cioflingar. Habar n-am ce-ar trebui sa faci sa te mai acceptam in "familia Amatur" !
Vis-a-vis de Ben din Vatra Dornei, pot confirma ca este o persoana corecta si va puteti increde pentru a face schimburi cu el. E baiat de nota 10.
...aaa, uitam sponeta, apropos', chiar si un forum iti poate pata "curriculum" vietii tale... citeste si invata.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1949
- Uricani, Hunedoara
- 50
Postat în original de sponeta Vezi postatunci sami trimiteti fetele inapoi baracuda si tibhar astept coletul
SI MA GANDESC CA POATE VREI SA MAI TEPUIESTI PE CINEVA CU FETELE ASTEA !!!!!!!!!!!!!Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
ATENTIE HOT !!! Mocanu David alias (Buca) a fost prins in sala Viva furandAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Postat în original de VIVASPORTCLUB Vezi postATENTIE HOT !!! Mocanu David alias (Buca) a fost prins in sala Viva furand
Comentariu
- 1772
- 40
Postat în original de VIVASPORTCLUB Vezi postAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4345
- botosani
- 55
Likes given: 3722Likes received: 1713
scoate-ti imaginea din citat... (nu se poate mari...)Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
- 1772
- 40
Adresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
Comentariu
Fii sigur ca da!!! Acest specimen nu cunoaste acest sentiment. Singurul lui mare regret e...ca a fost prins asupra faptului!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
s-a facut de kko pt un lemn si niste cauciucuri......risc mare miza mica.......mai sunt in tara asta hoti???...credeam ca au plecat toti in spania...acolo si daca esti prins iti da maxim 3 zile....rusine pt legislatia lor ,pt acea paleta risca 3 ani aici.....plm ce prosti sunt unii hoti...fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
organizator local- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Atentie! Userul anonymous127 este clona userului problematic GeanynyRusu , pe numele Geanini Rusu , care m-a pacalit si pe mine si pe d-l Marcu Vasile cu niste fete . Am fost contactat zilele trecute de acest user, el dorind un schimb intre lemnul meu si timo boll spirit-ul pe care il are la vanzare . Mi s-a parut un pic ciudat , cautand prin posturile lui, sa gasesc post-uri in care el se inscrie la turnee amatur drept Rusu Geanini Ionut . Cand l-am intrebat, a spus ca este varul acestui individ si ca se numeste Pruntariu Eduard . Cautand mai adanc, am gasit o asemanare ciudata intre cei doi , si anume : configuratia paletei
Postat în original de GeanynyRusu Vezi postprost esti tu........si veziti de treaba ta......fara insulte la adresa mea ca sa nu avem probleme....21 ani )=))si ce?
pentru mine un copil de 16 ani tot un lesinat ramai......a
Blade:Primorac Carbon Off+ Old
Fh: Xiom Omega IV Pro Max
Bh:Joola Phenix MaxBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:38.Procesare...X
Comentariu