Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
DE LA GARA SE AJUNGE GREU LA SALA?
MA AJUTA CINEVA CU INFORMATII?
bogdaneeee...8-10 min se face de la gara pana la sala..
cu Metroul si asta daca nu-i in greva !
sau ..poate stiu cei din București un drum mai scurt ..pana la Mediaș [/quote:20sm8tof]
valiiiii...la medias nu e metrou..(inca)..daca nu stiai..:P..sau bateai apropo la cei din bucuresti?
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Mai Nicu-Cule,
eu nu ma prea pricep la subtilitati la fel de bine cum le simti tu,sunt convins ca au sa vina prieteni si din București(si-n momentul cand au sa o faca ai rog sa ma contacteze,eu sunt in București de 3 saptamani....) ,din pacate nu am sa reusesc sa ajung la Mediaș...Imi doresc , cu ajutorul lor ca la aceasta competitie sa ajunga la Mediaș si ceva cadouri dulci de la Dr.Oetker!
Rog pe cei din București care au sa plece la Mediaș sa ma contacteze !
Mai Nicu-Cule,
eu nu ma prea pricep la subtilitati la fel de bine cum le simti tu,sunt convins ca au sa vina prieteni si din București(si-n momentul cand au sa o faca ai rog sa ma contacteze,eu sunt in București de 3 saptamani....) ,din pacate nu am sa reusesc sa ajung la Mediaș...Imi doresc , cu ajutorul lor ca la aceasta competitie sa ajunga la Mediaș si ceva cadouri dulci de la Dr.Oetker!
Rog pe cei din București care au sa plece la Mediaș sa ma contacteze !
R-E-S-P-E-C-T..^^
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Multumesc tuturor celor care mi-au urat "la multi ani",indiferent ce mai scrie si dupa urare.Le doresc si eu la fel.Va asteptam cu toata placerea la Mediaș.
P.S : de la gara se ajunge astfel : se trece pasarela , se face dreapta,se merge cca. 300-400 m si pe partea stanga veti intalni sediul ROMGAZ(cladire nou construita).Pe aceeasi parte urmeaza un mic complex cu frizerie si coafor .Dupa complex se face o straduta la stanga.Intrati pe straduta si mergeti cca. 200 m ,pe partea dreapta veti intalni sala.
Organizatorii sunt la sala disponibili incepand cu ora 6:00.Asa ca daca cineva ajunge mai devreme, il rugam sa vina la sala nu este absolut nici o problema.
Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala)
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Imi pare foarte rau dar trupa din Hunedoara:Mandru Bogdan/Adrian nu mai pot veni(trebuia sa venim cu o masina din Deva,dar nu se mai duce tipul ala)
nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....
nu mai aveti cu cine veni... sau v-a cuprins teama din cauza mesajelor razboinice ale unuia din organizatori ??? ..cu cine trebuia sa veniti din Deva ?...poate gasiti alta solutie....
Domnul Darie .... as pierde oricand de la Gabi fiindca e mereu o placere sa joc cu el
Problema e ca Popa Radu trebuia sa vina si el si azi a aflat ca nu poate sau ceva de genu...masina domnului Matei e toata ocupata de cei din Deva...iar Hunedoara ramane pe dinafara
As fi vrut foarte mult sa ajung...intalneam multi prieteni dar n-a fost sa fie
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Regret mult...oricum succes gazdelor la organizare cat si la castigarea turneului
Domnul Darie .... as pierde oricand de la Gabi fiindca e mereu o placere sa joc cu el
Problema e ca Popa Radu trebuia sa vina si el si azi a aflat ca nu poate sau ceva de genu...masina domnului Matei e toata ocupata de cei din Deva...iar Hunedoara ramane pe dinafara
As fi vrut foarte mult sa ajung...intalneam multi prieteni dar n-a fost sa fie
imi pare rau ca nu am doua masini sa va pot duce pe toti
am s-o vand pe asta si-mi iau un autobuz
Comentariu