Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009
Postat în original de TINEL
Excelenta idee! Vin si eu!
Deci, din Drobeta Turnu Severin: Boescu Tinel - 47 , categoria 40-49.
Sorine , te-as ruga si pentru oferte de cazare , in principiu pentru vineri seara ( 27.11.)
Va asteptam cu drag! Se rezolva si cazare la preturi si conditii bune!
Salut! Sorine vezi ca Tiganu(Oancea) te trage in piept in ceea ce priveste virsta lui Pantelimon..azi-maine face 40 si el vrea sa-l treaca la 20-29.......pe Gaby sa-l treci la 30-39 si daca as fi in locul lui ,l-as da afara ca nici nu stie ce virsta are patronu..... oricum,pe criza asta nu cred ca-l mai rabda ala prea mult....va pup si SUCCES!
Dom' Vasile,
Nu veniti sa jucati la Veterani? Se anunta participare selecta: Gil Pristavu, Dan Tigau si altii. Si toti sunt la categoria dv. de varsta: la 15-18 ani
Va astept cu o tuica fiarta ca e cam frig afara!
Sorine,parca ne facusem per-tu dar,in loc sa ma lase pe mine memoria ca mai am nitelus si fac o juma de secol ,vad ca altii au probleme deastea.......cit priveste acea participare selecta ,ma cam lasa rece asafel de nume care se cred buricul pamantului in tenisul de masa romanesc si cind colo .ei sunt pe nicari ca Vida Gheza.......si daca as nimeri cu unu din cei amintiti de tine,nu-ti dai seama cam ce halimai ar iesi.....nu cred ca m-ai vazut jucind niciodata,iti garantez ca s-ar opri meciurile de pe celelalte mese si s-ar uita numai acolo,pe unde pui si scandalu pe care l-as face arvitrului daca as vedea ceva-ceva.......chiar nu vreau sa-ti stric concursu....ma mai gindesc,nu promit nimic dar,de intaritat sa stii ca ai reusit s-o faci...BAFTA!
Postat în original de lica
Salut! Sorine vezi ca Tiganu(Oancea) te trage in piept in ceea ce priveste virsta lui Pantelimon..azi-maine face 40 si el vrea sa-l treaca la 20-29.......pe Gaby sa-l treci la 30-39 si daca as fi in locul lui ,l-as da afara ca nici nu stie ce virsta are patronu..... oricum,pe criza asta nu cred ca-l mai rabda ala prea mult....va pup si SUCCES!
nea vasile, sunteti informat eronat...eu azi-maine fac 30 de ani .....deocamdata merg pe 26
www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
De la Craiova se inscriu la categoria 40-49:
Eugen Colan, Viorel Badescu, Sorin Sora, Danut Mihalache - membrii echipei Universitatea Craiova III
Si tot la 40-49, din Targoviște: Lazaroiu Adrian si Cernoiu Cristian.
sorinele tata, eu cu cine votez?
ce ma fac ca baietii de la ciuc vor sa organizeze aici un turneu, iar eu ca tataee ce sunt ar trebui sa merg la veterani?
inca nu stiu, dar daca pica cel de la noi s-ar putea sa vin(adica tuica ca de la vin fac acid)
deocamdata mult succes la organizare.
Se mai inscriu:
la 40-49:
Pascu Dorin - Moreni
Radulescu Ion - Targoviște
la 50-59:
Darmaz Ion - Targoviște
la 20-39:
Chivu Mihai - Targoviște
Petrescu Lorin - Targoviște
Multumesc pentru bunele ganduri, dar din pacate am 46 de ani (nascut 16 aug 1963) deci ma tem ca ar trebui sa-i stresez pe cei intre 40-49 de ani Mi-ar place sa joc si cu cei mai tineri, dar...
Oricum, mi-ar pare rau sa-l las pe Sorin Sora sa castige asa
Si Gaitan Tiberiu este din Brăila, nu din Curtea de Argeș. Sau l-a transferat Vali Suta?
Postat în original de dr.Toma
Multumesc pentru bunele ganduri, dar din pacate am 46 de ani (nascut 16 aug 1963) deci ma tem ca ar trebui sa-i stresez pe cei intre 40-49 de ani Mi-ar place sa joc si cu cei mai tineri, dar...
Oricum, mi-ar pare rau sa-l las pe Sorin Sora sa castige asa
Si Gaitan Tiberiu este din Brăila, nu din Curtea de Argeș. Sau l-a transferat Vali Suta?
inca nu dom'doctor,nu as reusi fara acordul dvs.si bineinteles al d.lui Tiberiu ...dar pentru dvs.,mai e timp a pagubi !
P.S.Poate dati o fuga si la Curtea de Argeș,este aproape,cu aceasta ocazie va revedeti si cu prietenul dvs.,dl.academician Paun ! (si cu mine... pe teren propriu , apoi mergem la Sorin,printre straini !
Comentariu