Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009
Este pacat ca ceea ce se anunta un turneu al veteranilor, a ajuns sa stranga "batrani" de la 20-40 ani! Acest turneu a devenit un concurent real pentru Amaturul din Miercurea Ciuc, anuntat pentru aceeasi zi, strangand multi potentiali concurenti,mai ales din zona Munteniei, acestia alegand firesc o deplasare mai usoara. In consecinta,extinderea lui la toate categoriile de varsta mi se pare total unfair.Sa fi ramas la ceea ce a fost anuntat ! E rau ca incepem sa ne facem concurenta...
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Postat în original de laky
Este pacat ca ceea ce se anunta un turneu al veteranilor, a ajuns sa stranga "batrani" de la 20-40 ani! Acest turneu a devenit un concurent real pentru Amaturul din Miercurea Ciuc, anuntat pentru aceeasi zi, strangand multi potentiali concurenti,mai ales din zona Munteniei, acestia alegand firesc o deplasare mai usoara. In consecinta,extinderea lui la toate categoriile de varsta mi se pare total unfair.Sa fi ramas la ceea ce a fost anuntat ! E rau ca incepem sa ne facem concurenta...
Haideti sa o numim coincidenta nefericita... Turneul veteranilor a fost anuntat inaintea celui de la Miercurea Ciuc si a mai fost organizat sub aceeasi formula si in alti ani. Fara latura sa "estetica" (20-39 ani) nu ar avea farmec si, daca va uitati la prezenta, nu ar avea nici valoare.
Ca sa nu mai avem asemenea situatii, anul viitor vom pregati calendarul in asa fel, incat acele turnee care sunt bine cunoscute si repetate in fiecare an (cum este cel al veteranilor) sa aiba o data rezervata la sfarsitul anului..
Daca si faptul ca a organiza un turneu de tenis ,ca o impacare subtila a tuturor iubitorilor acestui sport(amatori,legitimati,bosorogi,etc),este un pacat,atunci unde dracu sunt intentiile bune ?! Exact cum spune si Dan Bodeanu,acest turneu a fost anuntat inainte de cel de la Miercurea Ciuc,in mod sigur, indiferent de ce turneu ar fi fost organizat ,muntenii si nu numai,nu ar fi programat unul la aceeasi data...
Si in general,..desi , aici nu este cazul,ce este rau in a avea concurenta ?
Nu am vazut comentarii de acest gen pe topicul turneului de la M.Ciuc,asa ca...."pacat"
Scuze Sorin !
Uite o adevarata dovada de fair-play:
Ca sa nu se supere nimeni, Petrica_BV a impartit doi brasoveni la Miecurea Ciuc si doi la Topoloveni... Pai... Brașovul este in centrul tarii... e prieten si cu unii, si cu altii
"Tinerii" au ales Miercurea... Mosii au ales vinerea
Nu am sa readuc in discutie argumentele deja expuse de catre dl. Dan Bodeanu si de catre Vali Suta, perfect valabile si pertinente si carora le si multumesc cu aceasta ocazie.
Turneul de Veterani, pe care il fac pentru a 2-a oara la Topoloveni, este un turneu de traditie pe care FRTM l-a abandonat. Profitand de acest lucru, este o excelenta oportunitate pentru noi, amatorii de tenis de a juca si de a sta de vorba cu legitimatii (este principalul motiv pentru care am creat categoria de varsta 20-40). In al doilea rand, este extraordinar ca reusim sa-i aducem pe legitimati sa vada cum organizam noi turnee si sa inceapa sa constientizeze faptul ca se poate si altfel decat face FRTM.
Nu vreau sa para grandomanie, dar calitatea jucatorilor care s-au inscris la acest Open de Veterani este departe de orice alt turneu facut de noi. Uitati-va la lista de participanti si veti regasi jucatori de Superliga si de Divizia A, unii dintre ei chiar cu selectii in reprezentativele nationale.
Legat de data organizarii lui, l-am plasat exact ca si anul trecut in ultimul week-end al lunii noiembrie si cred ca asa va ramane pe viitor.
nu are rost sa ocupam forumurile cu "coincidenta nefericita a datelor de concurs".
mult succes sorine si nea dane, mult succes si noua, iar daca mai organizeaza cineva vre-un turneu B sambata mult succes si lui.
pe unii va astept la ciuc, cu altii ma voi intalni la turneul final, dar TOTI trebuie sa ramanem prieteni.
LONG LIVE THE AMATuR!!!!! hiphiphurray
Asa este, nu este vorba despre concurenta.
Dar eu am mai scris, eu am pus pe forum ca in noiembrie noi facem sigur un turneu aici la Ciuc, si dupa cate au intratin calendar ne-a ramas 28-ul. Sper ca anul viitor sa nu se intample asemenea lucruri...
Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Deoarece nu vreau sa i stric planurile de accedere la finala, a prietenului si coechipierului meu, Alex, care nu vrea sa imparta cu nimeni placerea de a l invinge pe un anumit domn Cazacu, ma voi retrage din concurs......
Imi cer scuze organizatorilor si multumesc, si pe aceasta cale, fan elor mele.....
Va iubesc
PS ma voi regasii, probabil, impreuna cu un alt prieten si coechipier (aka' waldner), prin zona Brașovului, unde...., daca nu mergem la sanius, vom merge la tenis
Comentariu