Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Deocamdata cu 102 inscrisi si 13 mese cu grupe de 8... dar daca se vor mai inscrie cativa vor fi si grupe de 9... Eu va bag, dar atunci si pe mine insasi pun intr-o grupa cu D-voastra
Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Deocamdata cu 102 inscrisi si 13 mese cu grupe de 8... dar daca se vor mai inscrie cativa vor fi si grupe de 9... Eu va bag, dar atunci si pe mine insasi pun intr-o grupa cu D-voastra
pentru baiatu cu fiatu
nu uita de 1 cu marimea xxxl....
si dupa ce iesim din cursa pt premii si cupe, pe cea de-a 13-a masa facem un turneu de consolare
cu tuica de pere si bere de ciuc.....
hai baietii....
shuni nu vine 100% nu fac ca la medias.stati calmi sigur nu vin am si eu niste treburi de rezolvat si las pe nitu bogdan sa castige loc 1.hai piatra.
Mai Shuni, daca ne anuntai din timp ca nu vii ne modificam programul... si veneam........ la Cluj sa ne intilnim cu tine . In orice caz esti binevenit oricind la P. Neamț
Invitatia este valabila pentru toti : In fiecare Marti, Vineri si Duminica de la ora 16.30 la 21.30
Blade:TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon FH:Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05 BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
S-a terminat si acest turneu, pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor care au participat, sper ca v-a placut la noi.
Trebuie sa mentionez ca ne-au ajutat ca sponsori Asociatia Jud. Sportul pt. Toti Harghita,Directia Pt. Sport Harghita,Mineral Quantum,Prima Pek, Nagymama si Restaurantul La Jupanu care a adus masa.
Le multumim mult si pe aceasta cale!
Au fost 107 jucatori.
Clasamentul va fi postat de catre Apian Florin, caruia ii multumesc mult pentru ajutorul acordat.
Felicitari castigatorilor!
Maine revin cu poze...
Blade> Yasaka Ma Lin Soft Carbon
Backhand> Yasaka Raksa 9
Forehand> Yasaka Raksa 7
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
A fost un turneu frumos, nivelul destul de ridicat cu toate ca a fost putin frig in sala organizarea a fost excelenta.felicitari organizatorilor.Ne vedem la București!
Comentariu