Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu pot sa nu remarc lipsa de sportivitate prin care un jucator a castigat un meci in grupa superioara prin nerecunoasterea unui tus mai mult decat evident. Jucatorii mari pun pe primul plan sportivitatea, cei mici (chiar daca sunt inalti la propriu) castigarea cu orice pret a unui meci. Imi pare rau ca se intampla asemenea fapte, dar, din pacate, asta este realitatea.
Felicitari tuturor participantilor si mai ales lui Nascu Serban,care cu 2 luni in urma castiga un Turneu B la Cluj, iar carcotasii se intrebau daca concursul de la Cluj a fost "corect" deoarece un anonim invingea cativa favoriti din AMATUR.
Cel mai frumos lucru este sa participi la un astfel de turneu, la sarbatoarea tenisului de masa.Lupta este mai frumoasa decat victoria.Succes tuturor in continuare.
Felicitari Ciucanilor si "bine v-ati intors" in randul AMATURULUI din punct de vedere organizatoric. Totul a fost super, asteptam sa revenim pe plaiuri Harghitene. Bravo baieti!!!
astea sunt cele mai grozave poze ce s-au postat vreodata.
FELICITARI FOTOGRAFULUI !!!
si daca vrea sa-mi spuna ce aparat a folosit, i-as fi recunoscator.
multumesc !
Deja asta e arta. In prima faza am crezut ca-s ceva poze reclama la echipamente de tenis de masă. Ulterior am realizat ca-s chiar de-ai nostri din Amatur.
Bravo.
Nu pot sa nu remarc lipsa de sportivitate prin care un jucator a castigat un meci in grupa superioara prin nerecunoasterea unui tus mai mult decat evident. Jucatorii mari pun pe primul plan sportivitatea, cei mici (chiar daca sunt inalti la propriu) castigarea cu orice pret a unui meci. Imi pare rau ca se intampla asemenea fapte, dar, din pacate, asta este realitatea.
In astfel de situatii cand apar opinii contradictorii intre jucatori privind castigarea sau pierderea punctului ar fi bine rejucarea mingii. La tusuri, la neturi din serve, serve din mana, etc. Lipsa arbitrului sau a altor persoane care asista la meci duc la astfel de situatii. Evident, sa nu se faca o regula de rejucare a mingii la fiecare tus, doar la cele neclare si cu opinii diferite de catre jucatori in privinta punctului. FairPlay-ul trebuie sa primeze.
FH: DHS Hurricane III Neo | lemn: ANDRO Treiber Z | RPB: BUTTERFLY Tenergy 80
Eu de multe ori las de la mine pt. ca stiu ca daca discut prea mult si nu am cu cine, ma enervez singur, o sa joc mai prost, asa ca mai bine tac si accept nesportivitatea celuilalt pe principiul ca daca e hot oricum nu-i schimb eu comportamentul. Mai bine stau eu linistit si impacat cu mine insumi.
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu