sunt destui jucatori care privesc eliminatoriile directe si care ar putea sa arbitreze
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
comportament nesportiv in AMATUR
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Postat în original de laky Vezi post99% din neintelegerile de la masa tin de scor.Orice alt diferent in dinamica jocului(tus,net) s-a rezolvat pana acum in spiritul fairplay-ului. Cu scorul e mai greu, aici oamenii devin mai patimasi! Ca o regula, cel mai simplu ar fi ca cel ce serveste, inainte de a lovi mingea, sa spuna scorul cu voce tare.Daca nu o face, va repeta serviciul !!! Cand adversarul iti va refuza serviciul, obligandu-te sa-l repeti, tinerea scorului imediat va deveni deveni un automatism.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3464
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Domnule ADI aveti o propunere foarte buna.
Mi-a placut la concursul de la BISTRITA, de atitudinea capului de serie de la grupa valorica unde am jucat eu ,cu un domn cu iarba(acelasi doctore cu care ai jucat in eliminatoriu ) si i-am spus sa arunce mingea din mina regulamentar iar binenteles d-lui a vociferat urat dar i-am spus sa se calmeze cca nu am batut atitia km.ptr.cearta lui,d-nul Onufrei a spus pe un ton hotarator de nu se cuminteste vine si albitreaza el. Ma bucur ptr. fermitatea cu care a spuso.Asta da sef.BRAVO.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro