ar fi mare pacat daca nu am mediatiza si LISTA ALBA, fiindca exista multi jucatori pe care ii putem lua ca modele.
pentru inceput ii voi mentiona doar pe cei care imi vin in minte acum:
APIAN FLORIN
SARGU MIHAIL
BACOTIU CIPRIAN
NASCU SERBAN
NASCU HORIA
RUSU CRISTIAN
si mai sunt multi ( din fericire )
as vrea sa il felicit pentru fair play pe unul dintre organizatorii turneului de la timisoara, in persoana numitului ALIN BUDES.
am jucat cu el in grupele superioare, meciul era pe muchie de cutit, 2-2 la seturi si in setul 5 am atacat o minge care nu am observat ca a atins masa. ALIN s-a dus dupa minge, a revenit la masa si mi-a spus ca a fost tus. am ramas perplex, fiindca am fost convins ca mingea nu a atins masa. l-am felicitat pe ALIN pentru gestul sau, dar , din pacate, punctul pe care l-a recunoscut l-a facut sa piarda meciul.
felicitari ALINE ! ai pierdut un meci pe care puteai sa-l castigi. dar asa, ai castigat ,,doar " STIMA.
sunt convins ca vor veni si altii cu astfel de exemple.
mcy, sa auzim de bine !
pentru inceput ii voi mentiona doar pe cei care imi vin in minte acum:
APIAN FLORIN
SARGU MIHAIL
BACOTIU CIPRIAN
NASCU SERBAN
NASCU HORIA
RUSU CRISTIAN
si mai sunt multi ( din fericire )
as vrea sa il felicit pentru fair play pe unul dintre organizatorii turneului de la timisoara, in persoana numitului ALIN BUDES.
am jucat cu el in grupele superioare, meciul era pe muchie de cutit, 2-2 la seturi si in setul 5 am atacat o minge care nu am observat ca a atins masa. ALIN s-a dus dupa minge, a revenit la masa si mi-a spus ca a fost tus. am ramas perplex, fiindca am fost convins ca mingea nu a atins masa. l-am felicitat pe ALIN pentru gestul sau, dar , din pacate, punctul pe care l-a recunoscut l-a facut sa piarda meciul.
felicitari ALINE ! ai pierdut un meci pe care puteai sa-l castigi. dar asa, ai castigat ,,doar " STIMA.
sunt convins ca vor veni si altii cu astfel de exemple.
mcy, sa auzim de bine !
Comentariu