Nu se face un turneu / concurs ceva in fagaras sau macar in apropiere .. ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
In Fagaras se fac concursuri?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 02.mar.2008
- 359
- Sibiu, Romania
- 41
Likes given: 6Likes received: 18
Re: Concurs fagaras
Sambata in Mediaș..Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze
DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450
Just do it !
Re: In Fagaras se fac concursuri?
spuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6829
- București
- 65
Likes given: 260Likes received: 693
Postat în original de iulyblebeaspuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de iulyblebeaspuneti-mi va rog daca e sambata asta ora locul datas tot unde trebe sa ma inscruiu sio daca pot sa am inscriu am 14 ani nu sunt legitimat nicaieri clasa a 8-a !Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
de ce? de unde sti dumneata cat am eu de castigat? de unde sti cum joc?
Comentariu
Citez un mesaj de mai demult din partea unui mare jucator adresat unui pusti extraordinar de laudaros.Poate deduci ceva.
Postat în original de FlorinBNPai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
Postat în original de radu0Citez un mesaj de mai demult din partea unui mare jucator adresat unui pusti extraordinar de laudaros.Poate deduci ceva.
Postat în original de FlorinBNPai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.
se pare ca tu ai avut de invatat omuleSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de iulyblebeade ce? de unde sti dumneata cat am eu de castigat? de unde sti cum joc?
Asa cum ti-a spus si Dan, daca parintii ti-au dat voie si asta va trebui cumva sa le dovedesti organizatorilor, esti bine venit, pt ca e clar ca tenisul iti place. Ba, mai mult, cred ca la 14 ani si cu deplasare in alta localitate ar trebui sa fii si insotit de cineva, pt ca ziua este lunga iar organizatorii au alte probleme si nu pot sa aiba grija ta. Nu trebuie sa iei mesajele domnilor de pe acest forum decat ca incurajari. Inclusiv acesta. Dar conditiile va trebui sa le indeplinesti chiar daca tu crezi ca poti avea grija singur de tine.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:47.Procesare...X
Comentariu