Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
mar interesa ceva sfaturi in domeniu pentru rever mai mult !! vreau sa pun pe timo bol spirit pe forhend am pus un tenergy 64 dar pe rever nu am reusit sai potrivesc mai nimic ! multumesc deocamndata de sfaturi !!!!!!!!
Andro Impuls Speed, o fata cu adevarat super pentru rever!
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
de firma Killerspin ce puteti spune?au produse f bune daca e sa ma iau dupa cifre si f acesibile ca pret.un exemplu ar fi http://www.megaspin.net/store/default.asp?pid=k-gt
ce ziceti?e doar marketingul?
Joola Energy X-Soft - spin din burete, nu prea mult din topsheet. Am vazut-o pe rever pe un Galaxy T2 care e un lemn cu carbon, comparabil cu Primorac OFF+. Control beton.
cand am jucat eu cu dansul practica pe rever un joc drept mai mult si de capac....topspin mai putin...acum poate l-a mai schimbat
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
...daca e asa nu cred ca ii trebuie ceva soft si cu spin maxim pe bh...mai degraba ceva mediu cu un spin decent...in opnia mea spinul f mare pe rever nu face decat sa te incurce daca practici un astfel de joc...
Blade: Viscaria, FL
fh: T05, 2,1 mm, black
bh: T05, 2,1 mm, red
Comentariu