Pe mine personal ma intereseaza noutatile..... surprize placuta am avut cu echipamentele Xiomantalon scurt, tricouri (material din Nexviler) si nu in ultimul rand cu fețele Xiom-yanus def. hibrid, Omega III. Am avut bh. destul (mai mult decit destul) dezordonat si eram in cautarea unui fețe ce mi se potrivea, (variantele n+1) testand mai multe tipuri de echipamente -stiga, bty., andro, donic- am gasit omega III; O fața cu mult control, spin suficient, viteza optima- cea ce necesita tenisul de masa moderna, atac rapid de peste masa cu o precizie foarte mare, usor de dat si primit " servele", se simte bine jocul de aproape-de distanta- de lente- jocul rapid, efectiv topspinurile usor de controlat dar si atacat. Merita o incercare, mai ales are un pret forte bun (80 ron de1.8 gros.) apropo de grosimea buretului, eu personal (dupa mai multe incercari) nu mai folosesc "maxurile" le las pt. profesionisti. Deci in concluzie, recomand cu incredere produsele Xiom. Despre "dealerul" produselor "Tibi" (dl. Gelu Popescu) sa scris multe Eu personal atat as adauga: mai mult decat un "comerciant" este un "PRIETEN"- pt. toate lumea....aici pe forum si nu numai.
Astept pareri despre echipamentele Xiom.
Astept pareri despre echipamentele Xiom.
Comentariu