Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Xiom omega III si nu numai

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Xiom omega III si nu numai

Pe mine personal ma intereseaza noutatile..... surprize placuta am avut cu echipamentele Xiomantalon scurt, tricouri (material din Nexviler) si nu in ultimul rand cu fețele Xiom-yanus def. hibrid, Omega III. Am avut bh. destul (mai mult decit destul) dezordonat si eram in cautarea unui fețe ce mi se potrivea, (variantele n+1) testand mai multe tipuri de echipamente -stiga, bty., andro, donic- am gasit omega III; O fața cu mult control, spin suficient, viteza optima- cea ce necesita tenisul de masa moderna, atac rapid de peste masa cu o precizie foarte mare, usor de dat si primit " servele", se simte bine jocul de aproape-de distanta- de lente- jocul rapid, efectiv topspinurile usor de controlat dar si atacat. Merita o incercare, mai ales are un pret forte bun (80 ron de1.8 gros.) apropo de grosimea buretului, eu personal (dupa mai multe incercari) nu mai folosesc "maxurile" le las pt. profesionisti. Deci in concluzie, recomand cu incredere produsele Xiom. Despre "dealerul" produselor "Tibi" (dl. Gelu Popescu) sa scris multe Eu personal atat as adauga: mai mult decat un "comerciant" este un "PRIETEN"- pt. toate lumea....aici pe forum si nu numai.
    Astept pareri despre echipamentele Xiom.
    lemn:HML -carbon, hinoki
    fetze; Victas V>01 Limber
    si echipament Xiom

Re: Xiom omega III si nu numai

Tocmai vin dupa un "test drive" de 2 ore cu Omega III pe forehand si Omega II pe backhand. Tot ce pot sa spun e ca nu voi mai folosi alte fete prea curand!! Pur si simplu mi se par perfecte. Au tot ce le trebuie : spin mare, viteza variabila in functie de lovitura (de la incet pana la foarte rapid), control bun...iar pe lemnul asta din semnatura mea vin CA O MANUSA
    PS : marimea fetelor e de 1,8 si pe FH si pe BH...
    --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
    --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Aha... Felicitari. Lasa ca vad eu cum joci in seara asta Sper ca ti-ai mai revenit!!
      Blade: none
      FH: none
      BH: none

Comentariu

Si eu am probat si jucat cu mai multe fete, recomand si eu fetele Xiom Omega 1 versiunea europeana, Zeta ver euro, sunt fete f bune cu spin, viteza, control, tot de la Gelu Popescu cumparate, recomand si fetele Tibhar Nimbus, Nimbus Soft una dintre ele cumparata de la Mircea Valentin.
        Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
        Fh: Xiom Omega II euro black
        Bh: Xiom Omega I euro max red
        Glue: Xiom i-bond
        http://www.okclub.lx.ro

Comentariu

" ... Si eu am probat si jucat cu mai multe fete, recomand si eu fetele Xiom Omega 1 versiunea europeana,... "
          rog o parere avizata : este mare diferenta inter Omega 1 european si cel asiatic ? si daca da, in ce constau - viteza, control, spin ..... ?
          sant in cautarea unor fete care sa-mi permita sa scot servete cu mult efect, pe care le "musc" frecvent, sa ma ajute la atac scurt de langa / deasupra mesei, dar si topspin .... sau poate oi avea eu asteptari prea mari de la niste fete .... (fețe, nu fete .... )
          astept parerile voastre
          multumesc
          o zi nesperat de buna s'aveti !
          orice om (tenisman) are o parte buna in el - proverb canibal

Comentariu

Poti incerca fețe din seria xiom vega pro sau europe, merita!
            lemn:HML -carbon, hinoki
            fetze; Victas V>01 Limber
            si echipament Xiom

Comentariu

Procesare...
            X