Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Motivul pentru care oferim un premiu special medicilor este faptul ca acestia au dovedit ca sunt o categorie unita, reusind sa-si organizeze un turneu dedicat. Daca domnii economisti sau ingineri vor reusi si dansii sa se organizeze ca o categorie distincta in cadrul AmaTuR, ar putea avea la randul lor dreptul la recunoastere!
Organizarea in cadrul AmaTuR a unor concursuri pentru persoanele cu interese apropiate ( asa cum este si cel al veteranilor) este benefica, asa cum a fost pe vremuri aparitia breslelor in cetate!
Alte intrebari, gen: de ce departe si nu aproape?, de ce 6 si nu 8?, de ce 3 si nu 4?, de ce 3 din 5 si nu 2 din 3?... s-au tot discutat pe forum si ultimele concursuri s-au disputat sub aceasta forma, deoarece organizatorii au dorit sa multumeasca pe cat mai multi participanti, ba chiar au impacat capra cu varza!
Orice participant este bine-venit la turneul final, bineinteles, in conditiile care au fost precizate in anuntul oficial!
Din Hunedoara: Mandru Bogdan(multumesc domnului Bodeanu inc-odata )
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Cu turneul de la medias intru pe 170 deci am drepturi depline ...dar ziua mea a fost in 23 si domnul Bodeanu mi-a spus ca pot veni in caz ca nu ma incadrez
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Topoloveni:
Botirca Sorin
Parvan Valentin
Gorum Adi
Pribeagu Claudiu
Valceanu Daniel
Traistaru Marius jr
Tataru Valentin
Furtunescu Ovidiu
Traistaru Marius sr
Parvan Radu
Comentariu