Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se inscrie de la Breaza,Jud Prahova:
Mostovoi Andrei,
Cernat Stefan,
Tolu Roxana,
Inaltu Catalin,
Patru Dragos,
Ghenoiu Radu....
Sa veniti cu rezultate bune
Venete SImona e cumva pustoaica aia frumusica care are in jur de 15-16 ani ?
Da Alex ea e
Ea este "putsoaica" dar nu are deloc 15-16....Se indreapta spre 18 ...
O sa fie batalie pentru Miss AmaTUR Simona V vs. Luminita M. ( Pt a pleca de la egalitate...Simona tre sa porti si u fustitza mini )
Venete SImona e cumva pustoaica aia frumusica care are in jur de 15-16 ani ?
Da Alex ea e
Ea este "putsoaica" dar nu are deloc 15-16....Se indreapta spre 18 ...
O sa fie batalie pentru Miss AmaTUR Simona V vs. Luminita M. ( Pt a pleca de la egalitate...Simona tre sa porti si u fustitza mini )
Pt a fi sexxy nu trebuie neaparat sa fi imbracata in fusta mini,nu pt asta joc eu in fusta asa cum am mai spus.Si in orice caz,daca la Chiajna va fi frig cum a fost la Valenii de munte voi juca din nou in pantaloni lungi k la Valeni.Si chiar daca anul trecut am fost numita "sexxy Amatur"))) asta nu inseamna k trebuie sa fiu si anul acesta,iar Simona este chiar draguta.
adresa salii Concordia:
bdul. 1 DECEMBRIE 1918, nr. 90, Chiajna
- cei care vin dinspre centura, vor vedea (aprox. 800-1000 ml, de la centura) pe partea stanga o biserica alba, impunatoare, aparent creeand senzatia ca blocheaza strada, este momentul sa incetiniti, schimbati viteza intro treapta inferioara, semnal stanga, va asigurati si cu foarte mare atentie mai rulati fo' 50-70 m dupa ce ati facut stanga, sala este chiar acolo
- cei care vin dinspre bucuresti, vor avea surpriza ca aceasi biserica sa apara cumva mai brusc (din cauza unghiului strazii), de aceasta data insa, pe partea dreapta, pentru aceste persoane recomandarea este aceasi, cu amendamentul ca virajul, dupa incetinire , semnal si schimbarea vitezei, sa fie executat cu si o mai mare atentie, tine ti cont ca din partea opusa vin ceilalti concurenti si ar fi bine ca intalnirile sa le avem in sala . nu in mijlocul intersectiei
Comentariu