Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Referitor transport jucatori (si sustinatori), s au inscris sase persoane:
- Iordachi Adrian
- Vlase Ciprian
- Banaru Andrei
- Banaru Stefan
- Koszorus Adrian
- Mandru Bogdan
Masina va fi parcata, pana la ora 08.30.
Nr. de inmatriculare de București.... desigur....
... pentru a va destinde dupa starea de nervi creata de calatoria cu trenul, am sa va invit sa gasiti voi masina in parcare.... bucurestenii sa nu triseze....!!!
.... in urma valului de sesizari primite pe adresa redactiei, revenim asupra hotararii....
asadar:
VW Transporter, culoare grena, nr. B-53-XYY, va fi parcat vis a vis de coloane (statia RATB), pe partea cu parcul, 08.30 ultima strigare.
Bafta
Salut, mai ai loc pt 2 persoane?
Eu si cu inca un preten
Eu si cu inca un preten
In acest moment sunt inscrisi fix 200 de participanti. Este posibil ca maine la inscriere sa nu se prezinte o parte din cei cu rezervare;
Se vor putea face inscrieri maine, numai la sala, dupa ora 9,45, si in limita a 200 de participanti
Eu si cu inca un preten
In acest moment sunt inscrisi fix 200 de participanti. Este posibil ca maine la inscriere sa nu se prezinte o parte din cei cu rezervare;
Se vor putea face inscrieri maine, numai la sala, dupa ora 9,45, si in limita a 200 de participanti
Da, suntem inscrisi, Cristi Grigorov, Andrei Milea...vroiam doar sa stiu daca mai sunt locuri in masina
Tot incerc sa va sun pt intrebari suplimentare si inchideti
Eu si cu inca un preten
Da, suntem inscrisi, Cristi Grigorov, Andrei Milea...vroiam doar sa stiu daca mai sunt locuri in masina
Tot incerc sa va sun pt intrebari suplimentare si inchideti
ANUNT UMANITAR !!!
datorita unor modificari de ultim minut, echipa tehnica care se ocupa cu designul spatiului de joc, ne a lasat balta.... din acest motiv, fac un apel catre 2-3-4 persoane, sufletiste, caracter puternic si simt artistic care sa ajunga la sala in aceasta seara, in jurul orei 20.00-20.30, pentru a ajuta la decorarea salii.
drept recompensa, se vor rezerva locuri in prima grupa valorica, doritori avand posibilitatea sa l invinga pe campionul Amatur
multumesc
din deva se retrag :
matei mirela
popa radu
matei dumitru
din cauza unui mincinos care ne-a dus cu zaharelul o saptamina intrega.
Este vorba despre POPA RADU, care merita sa fie trecut pe lista neagra.
din pitesti renunta:
tomacsek iannis
Imi cer scuze in numele tuturor, mai putin a lui popa radu.
Va doresc un turneu reusit, care sa va aduca bucurie tuturor participantilor si organizatorilor !!!
LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE !!!
Referitor transport jucatori (si sustinatori), s au inscris sase persoane:
- Iordachi Adrian
- Vlase Ciprian
- Banaru Andrei
- Banaru Stefan
- Koszorus Adrian
- Mandru Bogdan
Masina va fi parcata, pana la ora 08.30.
Nr. de inmatriculare de București.... desigur....
... pentru a va destinde dupa starea de nervi creata de calatoria cu trenul, am sa va invit sa gasiti voi masina in parcare.... bucurestenii sa nu triseze....!!!
.... in urma valului de sesizari primite pe adresa redactiei, revenim asupra hotararii....
asadar:
VW Transporter, culoare grena, nr. B-53-XYY, va fi parcat vis a vis de coloane (statia RATB), pe partea cu parcul, 08.30 ultima strigare.
Bafta
Un numar de telefon se poate? Sper sa nu se intample ceva si sa nu mai apara masina.
Vreau si eu link`urile.Vreau sa`l vad pe tata.Este ora 12 si voi inca nu ati postat nimic.
aveti putin "respect" pentru cei care din cauza anumitor probleme nu au putut fi prezenti.Astept:-w
Multmumesc anticipat!
A-ti vazut ce meciuri frumoase s-au disputat pana acuma la turneul final??? ) Am glumit dar chiar asa ceva link'uri unde sa vedem si noi ceva meciuri??? MS
Poate primim ceva din gr.superioare.din eliminatori sau cel putin semifinalele cu finala si festivitatea de premieri.Ne poate lamuri cineva? Multumesc pentru deranj.
Din pacate, cei de aici de la sala nu ne-au dat acces la router. Neavand acces la router, nu am avut cum sa transmit pe site, deoarece acel router trebuia configurat un pic .. pentru a deschide porturile necesare transmisiei.
Cu parere de rau,aceasta transmisie va fi imposibila
Comentariu