Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa Castelanul Hunedoara
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: Cupa Castelanul Hunedoara
Ce stil ai ; si mai vroiai sa-mi dai si semnaturaLemn DHS Hurricane King
Fete:Butterfly Tenergy 25 forhand,Yasaka Pryde backhand
2 mingi amandoua castigate de tine
ai mai luat si alte puncte sau ai ramas la 2Blade:Custom
FH:Bty Bryce speed fx [2.1]
BHr Neubauer inferno [ox]
Comentariu
mie imi place deplasarea ta la masa, e un lucru de o importanta capitala uneori, fara ea nici nu dai lovituri corecte.(nu e cazul tau)Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
ma rog se misca bine dar numi place deloc topspinu
tu il inchei deasupra capului
si miscarea la picioare ar fi stangu in fața apoi lasi geutatea pe dreptu apoi pe stangu
dar tu lasi greutatea pe dreptu apoi ridici picioru stang si te dezechilibreziBlade:Custom
Comentariu
Daca primeste underspin (ceea ce nu stim pt. ca nu se vede cum loveste adversarul) tospinul terminat deasupra capului e cel corect!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
la retopspin nuj nam incercat deci nu stiu
dar stiu ca daca dai asa la primul topspin cu picioru stang ridicat si cu paleta deasupra capului dai 2/10 topspinuriBlade:Custom
Comentariu
retopspinul nu are nici o legatura cu underspinul! underspin = taiata, mai pe romaneste.Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
scuze tiam zis ca nu le am
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10Blade:Custom
Comentariu
Postat în original de pustiuscuze tiam zis ca nu le am
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10
Imi place asa de tine, ca faci afirmatii despre mine fara macar sa ma cunosti, sa stii cum joc. !
Te astept la hunedoara !
Comentariu
Postat în original de pustiu2 mingi amandoua castigate de tine
ai mai luat si alte puncte sau ai ramas la 2
Comentariu
Postat în original de furkPostat în original de pustiuscuze tiam zis ca nu le am
tot ce stiu e ca cu miscarea aceia nu prea poate sa dea deloc topspin cum am mai zis 2/10
Imi place asa de tine, ca faci afirmatii despre mine fara macar sa ma cunosti, sa stii cum joc. !
Te astept la hunedoara !
Mai ai un pica pana sa-l batiSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPostat în original de furkPostat în original de pustiuscuze tiam zis ca nu le am
Te astept la hunedoara !
Mai ai un pica pana sa-l bati
Comentariu
Postat în original de pustiuscuze tiam zis ca nu le am
Comentariu
Postat în original de furkPostat în original de pustiuscuze tiam zis ca nu le am
poate cresc sanseleSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPostat în original de furkPostat în original de pustiuscuze tiam zis ca nu le am
poate cresc sansele
Nu te certa cu un prost ... (continuarea banuiesc ca o stiti )
Comentariu
Postat în original de Dado.danielmie imi place deplasarea ta la masa, e un lucru de o importanta capitala uneori, fara ea nici nu dai lovituri corecte.(nu e cazul tau)
Comentariu
Vorba domnului Visco:
Nu te certa cu un prost ... (continuarea banuiesc ca o stiti )Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
mai baieti lasati-o balta cu epitetele unii la adresa altora, ca nu merita, jucati mai bine tenis intre voi, nu ping pong cu tastatura!Blade-Darker speed 90
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de Dado.danielmai baieti lasati-o balta cu epitetele unii la adresa altora, ca nu merita, jucati mai bine tenis intre voi, nu ping pong cu tastatura!
ce are el de impartit cu fratemio e treaba lui...ma rog
Noapte bunaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
Postat în original de mandrubogdanPostat în original de Dado.danielmai baieti lasati-o balta cu epitetele unii la adresa altora, ca nu merita, jucati mai bine tenis intre voi, nu ping pong cu tastatura!
Noapte buna
Bafta
Comentariu
Postat în original de furkPostat în original de mandrubogdanPostat în original de Dado.danielmai baieti lasati-o balta cu epitetele unii la adresa altora, ca nu merita, jucati mai bine tenis intre voi, nu ping pong cu tastatura!
Noapte buna
BaftaSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Comentariu
vorba lui daniel
hai sa ne intalnim la masa
sau iara te doare picioru,umaru,mana....etc
ca atunci cand te bateam mereu te durea ceva
poate doar coincidentaBlade:Custom
Comentariu
Postat în original de pustiuvorba lui daniel
hai sa ne intalnim la masa
sau iara te doare picioru,umaru,mana....etc
ca atunci cand te bateam mereu te durea ceva
poate doar coincidenta
Sa dai un semn de viata cand esti pregatit !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:05.Procesare...X
Comentariu