Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
adrian crisan - ma lin
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
Re: adrian crisan - ma lin
La ce a jucat Crisan aici.........aparare.....ai trebuie o iarba fiarta.Blade : DHS Hurricane King
FH: DHS Hurricane 3 Neo National
BH: Xiom Vega Europe
L-a scos din ritm in asa hal incat Ma Lin joaca numai la misto cu el...si il mai si bate...e diferenta mare din pacate, sa fim seriosi
Comentariu
Postat în original de eeddL-a scos din ritm in asa hal incat Ma Lin joaca numai la misto cu el...si il mai si bate...e diferenta mare din pacate, sa fim seriosi
eedd n-are sens sa negi valorile doar pentru ca esti roman.
La acel nivel oricine poate bate pe oricine. E vorba de zile bune sau zile mai proaste.
Sa nu uitam ca si Filimon l-a batut pe Wang Liqin. La europene Cioti era aproape sa-l bata pe Boll, etc.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Postat în original de eeddL-a scos din ritm in asa hal incat Ma Lin joaca numai la misto cu el...si il mai si bate...e diferenta mare din pacate, sa fim seriosiSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
da a cam jucat la misto cu el pt ca ma lin facea punctul cand vroia, oricum in setu 4 a fost incredibil, a anulat mingi de meci cu flipuri direct din serva stopuri cu net, oricum a cam muscat ma lin la servele lui crisan
Comentariu
Nu cred ca la acest nivel cineva poate sa faca "misto" de adversar. Faptul ca, exista o diferenta de valoare ... asta-i alta poveste.Viscaria
Tenergy 05 FX/Tenergy 05 FX
Comentariu
Este chiar invers, exista un respect imens fata de adversar.Viscaria
Tenergy 05 FX/Tenergy 05 FX
Comentariu
respectul o fi imens, da ala tot la misto a jucat.
(at)clau - nu neg valorile, probabil ca Adi Crisan poate bate pe oricine daca prinde zi buna, dar in meciul asta n-a fost cazul.
Comentariu
Eu cred ca a fost un meci fara miza, ceva prin grupele inferioare
Oricum, chinezii au facut montajul si probabil au scos toate mingile in care Ma Lin era trimis dupa ciuperci.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5852
- Fălticeni
- 64
Likes given: 987Likes received: 1535
Poate si oboseala de la sfarsitul unui sezon aglomerat si-a spus cuvantul.
Competitia a avut premii frumusele pt tt(adica ridicole pt tenis de camp,fotbal,samd),
deci o miza a existat.Mai departe sant speculatii..of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
I-a dat for 3 seturiBlade: Butterfly Schlager Carbon
FH:TENERGY 05
BH:TENERGY 05
Comentariu
Adrian Crisan, in opinia mea, e un jucator care face anti joc si chiar ii iese de minune. De aici cred ca si mingile foarte diferite ca nivel. In plus acest tip de joc e foarte periculos, deoarece ai impresia ca esti calare pe adversar si il simti mai slab, doar ca pe tabelul de scor diferenta s-ar putea sa nu fie in avantajul tau
Cred ca daca joaca ma lin cu crisan in zi buna, s-ar putea sa piarda sau sa il bata la scor mult mai strans decat pe boll de ex. sau un alt jucator cu personalitate foarte bine definita in stilul de joc.Marc Barbu
Comentariu
nu e vorba de anti joc,ma lin il bate oricand poate crisan sa fie in cea mai buna forma , este vorba de diferenta de valoare
Comentariu
Postat în original de jhonyqznu e vorba de anti joc,ma lin il bate oricand poate crisan sa fie in cea mai buna forma , este vorba de diferenta de valoare
Asa ca nu stiu cum iti poti da cu parerea de jucatori mari, carora cand le spui numele ar trebui sa o faci cu mandrie, ca esti roman.
Daca am jignit puteti sa-mi stergeti mesajul.
Comentariu
da niste afirmatii nefondate,am castigat cupe clar mai importante decat un turneu amatour B poate chiar si A, iar la profesionisti momentan nu pot sa ma bat de la egal la egal cu toate ca sunt legitimat,dar in viitoru apropiat sper si probabil ca o sa o fac,asa ca nu inteleg cum de puteti afirma asa de sigur ce o sa fie? sunteti cumva clarvazator? , nu contest valoarea lui crisan dar ma lin e clar mult mai bun din toate punctele de vedere,si data viitoare cand scrieti cv sa o faceti gandit
Comentariu
De curiozitate, daca stie cineva: l-a batut vreodata Crisan pe Ma Lin?Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
DA! singurul om la care Adi nu are victorie este Wang Hao.Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5852
- Fălticeni
- 64
Likes given: 987Likes received: 1535
Postat în original de jhonyqzda niste afirmatii nefondate,am castigat cupe clar mai importante decat un turneu amatour B poate chiar si A, iar la profesionisti momentan nu pot sa ma bat de la egal la egal cu toate ca sunt legitimat,of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
da sunt legitimat de vreo 3 luni dar inca nu am jucat nici un meci official,urmeaza,si conform organizatorilor am avut voie sa jok ei stiau
Comentariu
Din pacate Crisan nu poate iesi din tiparul "Micul Samsonov". Se pare ca acest supranume il apasa prea tare. In continuare "se straduie" sa fie o copie palida a lui Vladimir Samsonov si asta nu ii face bine deloc.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:51.Procesare...X
Comentariu