Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
da niste afirmatii nefondate,am castigat cupe clar mai importante decat un turneu amatour B poate chiar si A, iar la profesionisti momentan nu pot sa ma bat de la egal la egal cu toate ca sunt legitimat,
Din cate inteleg,dumneata esti jucatorul care l-a batut pe Mircea Iusan la turneul de la Timișoara.Ai anuntat organizatorul ca esti legitimat?Se pare ca ai omis.Probabil ca a fost ultimul turneu A la care ai participat in concurs pentru cel putin doi ani de acu incolo.
Eram langa el cand a vorbit cu organizatorul si i-a spus ca e legitimat dar inca nu are meciuri
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Te referi la stilul de joc? Curios dar si mie mi s-a parut ca exista o asemanare intre stiluri, topspin destul de rar, bloc mult, rever drept, rupere de ritm etc. Poate ma insel eu...
Sa fim realisti ,Ma Lin s-a jucat cu Crisan , se vede de la o posta , tot respectul pentru Crisan este un jucator bun, dar nivelul la care este Ma Lin e mult mai ridicat.
Comentariu